Marvel: Damage Control
Marvel: Damage Control
Videó beküldése

Marvel: Damage Control társasjáték

társasjáték, 2022
Értékelem!

A Marvel: Damage Control egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a pakli építés és a multi-use cards mechanizmusokra. Találd meg a szuperhősök harcaiból hátrahagyott, eltemetett...

A Marvel: Damage Control egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a pakli építés és a multi-use cards mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Találd meg a szuperhősök harcaiból hátrahagyott, eltemetett ereklyéket!
A Marvel: Damage Control-ban minden játékos egy rivális takarítócsapatot vezethet, akiknek feladata a romok között eltemetett veszélyes ereklyék és technológiák megtalálása és biztosítása. A szétszórt, többnyire képpel lefordított kártyák halmával ábrázolt törmelékkártyák mindegyike egy-egy erőteljes tárgyat képvisel. E nevezetes relikviák között megtalálható Oki doki levágott csápjai, sérült Ultron-drónok, Terrigen kristályok és még sok más!

Igazi Kárelhárítóként a paklid segítségével tudsz majd lerombolni, felfedni és összegyűjteni törmelékkártyákat, így keresve meg az értékes tárgyakat, amelyeket aztán hozzáadsz a paklidhoz. Használhatod a tárgyak képességeit, hogy erősebbé és hatékonyabbá tedd a paklidat, vagy elrakhatod őket a páncéltermedbe, hogy biztonságban tartsd őket, és így győzelmi pontokat szerezz. De légy óvatos! A játék végén csak a páncéltermedben tárolt tárgyak érnek majd pontokat, ezért ne tartsd őket túl sokáig magadnál!

A hősök által legyalult zónában ügyködő csapatként különböző igényekkel is foglalkoznod kell - a csata után megjelenő emberekkel, akik panaszkodnak a forgalomra, vagy akik saját maguk is összeguberálnának valami értéket. Néhány katasztrófa turista pedig csupán abban reménykedik, hogy megpillanthatja az egyik hőst vagy gonosztevőt!

Az olyan hősök, mint Amerika kapitány, Shang-Chi, Fekete özvegy és még sokan mások karakterpakli formájában jelennek meg. Ezek a hősök különféle hatásokat és győzelmi pontokat biztosíthatnak a Kárelhárító csapatoknak. A játék négy modult is tartalmaz: Mighty Asgard, Mystical Manipulation, Pym Tech és Vibranium Synthesis. Minden játékhoz két modult válassz, amelyeket a normál Törmelék- és Karakterpaklikba keverhetsz, így változatos történeteket, stratégiákat és játéklehetőségeket hozhatsz létre!

Forrás: Szellemlovas
Ez társasjáték akciósan érhető el az üzletekben!
 • 13 065 Ft-tól
 • -19%-3 075 Ft

Kategória: Képregény / Grafikus novella
Mechanizmus: Pakli építés, Multi-Use Cards

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Marvel: Damage Control társasjáték videók (11)

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 perc
 • Játékosok:  1 - 4
 • Ajánlott életkor:  12+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Omari Akil
 • Illusztrátor:  Darren Calvert
 • Kiadók:  WizKids Games
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 18.8 cm x 25.4 cm x 6.4 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Marvel: Damage Control társasjátékhoz