Marvel: Age of Heroes
Videó beküldése

Marvel: Age of Heroes társasjáték

társasjáték, 2023
Értékelem!

A Marvel: Age of Heroes egy közepesen összetett társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő 1 - 1.5 óra. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés és a munkás-elhelyezés mechanizmusokra. Állítsd össze az X-Men csapatodat, és győzd le a többieket! A Marvel: Age of Heroes...

A Marvel: Age of Heroes egy közepesen összetett társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő 1 - 1.5 óra. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés és a munkás-elhelyezés mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Állítsd össze az X-Men csapatodat, és győzd le a többieket!
A Marvel: Age of Heroes egy epikus stratégiai játék, amelyben minden játékos egy X-Men párost irányítva igyekszik a gonosztevőket legyőzni, és az elérhető célokat teljesíteni.

A játék során a csapatod nyersanyagokat és power-upokat gyűjt, mielőtt veszélyes küldetésekre indulna a három egyedülálló kihívást jelentő forgatókönyv egyikében. A leghatékonyabb csapatként menedzselned kell a képességeidet, képezned kell a mutánsaidat, hogy megelőzd a versenytársakat. A forgatókönyvek, az aszimmetrikus képességek, az új képességek és a pontozási feltételek mind-mind a rendkívüli újrajátszhatóságot biztosítják!

A játékosok hősei ténylegesen megjelennek a játéktéren színes akril figura formájában. A csapatok között olyan rajongói kedvencek szerepelnek, mint Rozsomák és Jubilee, Jean Grey és Küklopsz, Forge és Vihar, és még sokan mások! A kártyák és a játékos táblák egy gyönyörű, álomszerű világot varázsolnak az asztalra, olyan érzést keltve, mintha egy erős telepata látná őket a Cerebro-n keresztül.

A pakliban több tucat ikonikus X-Men karakter és esemény található, amelyek egy közös piacon keresztül érhetők el. A játékosok azon versengenek majd egymással, hogy összegyűjtsék és irányítsák a stratégiájuk szempontjából leghasznosabb hősöket. Ahogy a játéktábla és a forgatókönyvek fejlődnek, úgy fejlődnek majd a karakterek is. A speciális evolúciós kártyák új képességeket és pontozási feltételeket hoznak be a játékba.

Angol nyelvű játékszabály
Letöltés

Forrás: Szellemlovas
Ez társasjáték akciósan érhető el az üzletekben!
 • 18 881 Ft-tól
 • -30%-8 095 Ft

Mechanizmus: Pakli tervezés, Munkás-elhelyezés

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Marvel: Age of Heroes társasjáték videók (9)

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  1 - 1.5 óra
 • Játékosok:  2 - 5
 • Ajánlott életkor:  14+
 • Komplexitás:  Közepesen összetett
 • Tervező:  Rodney Thompson
 • Kiadók:  WizKids Games
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Marvel: Age of Heroes társasjátékhoz