Malwarium
Videó beküldése

Malwarium társasjáték

társasjáték, 2015
Értékelem!

A Malwarium egy remek társasjáték, 3 - 7 játékos részére. A játékmenet erősen épít a szavazás és a történetmesélés mechanizmusokra.

Angol:
Description from the publisher: Malwarium is a Dixit-inspired competitive storytelling game. The active player secretly chooses a card from their hand and makes up a word...

A Malwarium egy remek társasjáték, 3 - 7 játékos részére. A játékmenet erősen épít a szavazás és a történetmesélés mechanizmusokra.

Angol leírás

Description from the publisher:

Malwarium is a Dixit-inspired competitive storytelling game. The active player secretly chooses a card from their hand and makes up a word, sentence, or quote that might describe it. Other players contribute cards from their hands to produce a pool of candidates (along with the active player's card). Players then choose which card was the active player's and points are awarded. Some spaces on the scoring track provide restrictions on how the active player may describe their card (if they are on such a space).

Kategória: Partijáték
Mechanizmus: Szavazás, Történetmesélés

Partijáték

A partijátékok nagyon fel tudják dobni bármelyik baráti összejövetel hangulatát, így azok szinte elengedhetetlen kellékei!

Malwarium társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Kiadók:  Kaspersky Lab
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • First edition
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 29.2 cm x 29.2 cm x 7 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Malwarium társasjátékhoz