Magyar Népmesék: A kártyajáték
Magyar Népmesék: A kártyajáték
Videó beküldése

Magyar Népmesék: A kártyajáték

társasjáték, 2016
Értékelem!

A Magyar Népmesék: A kártyajáték egy kiváló társasjáték, 2 - 8 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 - 30 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 4 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés mechanizmusra. Döntsd el a jó és rossz örök harcát a mesék világában! A Magyar népmesék kártyajáték egy...

A Magyar Népmesék: A kártyajáték egy kiváló társasjáték, 2 - 8 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 - 30 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 4 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés mechanizmusra.

A Szellemlovas leírása:

Döntsd el a jó és rossz örök harcát a mesék világában!
A Magyar népmesék kártyajáték egy önálló játék, ami a rajzfilmekből már jól ismert szereplők részvételével nyújt teljesen új élményt. Nem egy újabb Fekete Péter, hanem eredeti és egyszerű játék, ami az egész család számára felhőtlen perceket fog szerezni. A szabályokat a legkisebbek is könnyen megtanulják a kezdőjáték keretein belül, a tesztek bizonyították, hogy már 4 éves kor felett bátran ajánlható! A 120 lapos pakli tartalmaz haladó változatot is, ami szintén könnyen érthető, akciólapokkal tudnak taktikázni benne a játékosok.

A játék lényege
Gyűjts össze minél többet a népmesék hőseit segítő tárgyakból és szereplőkből, hogy neked legyen a legtöbb pontod a játék végén! De vigyázz, mert a boszorkányok és ördögök veszedelmes cimborái megnehezítik a dolgodat. Kellő furfanggal azonban túljárhatsz a gonoszok, és a többi játékos eszén is!

A játék célja, hogy a játékos a negatív pontot érő lila lapoktól megszabaduljon, s a pozitív lapokból a legtöbb párt és sorozatot összegyűjtse. Minden körben egy akciót hajthatunk végre a következők közül: laphúzás, lapdobás vagy laprakás. A haladó játékmódban akciókártyák kerülnek a pakliba, melyek segítségével megtréfálhatjuk játékostársainkat, és a saját győzelmünket is támogatjuk a megfelelő kártyák kijátszásával.

Forrás: Szellemlovas
Ez társasjáték akciósan érhető el az üzletekben!
  • 3 160 Ft-tól
  • -18%-809 Ft

Kategória: Kártyajáték, Gyerek játék, Oktatás
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Nagy csoport

Nyolc, vagy akár annál több személy esetén is játsztható!

Árak és üzletekÁrkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Magyar Népmesék: A kártyajáték videók (1)

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  20 - 30 perc
  • Játékosok:  2 - 8
  • Ajánlott életkor:  4+
  • Kiadók:  Kard és Korona Kiadó Korlátolt Felelősségű Társaság
  • Elérhető nyelvek:  magyar

Kiadások

  • Hungarian edition
    • Nyelv: magyar

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Magyar Népmesék: A kártyajáték társasjátékhoz