Magic: The Gathering – Game Night
Videó beküldése

Magic: The Gathering – Game Night

Kiegészítő, 2018
Értékelem!

Ez a játék a Magic: The Gathering kiegészítője.

A Magic: The Gathering – Game Night egy közepesen összetett kiegészítő a Magic: The Gathering társasjátékhoz, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. Az alapjáték 1994-ben megnyerte a Mensa Select díját Mensa Select díj kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 13 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít...

A Magic: The Gathering – Game Night egy közepesen összetett kiegészítő a Magic: The Gathering társasjátékhoz, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. Az alapjáték 1994-ben megnyerte a Mensa Select díját Mensa Select díj kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 13 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés és a vedd el mechanizmusokra.

Kategória: Kártyajáték, Fantasy, Kiegészítő, Harc
Mechanizmus: Pakli tervezés, Vedd el

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Kommentek

 • laczkodavid

  2020-10-11 19:23:12

  --Te és még 1-4 barátod azonnal kezdhetitek is a játékot: ez egy indítókészlet gyakorlatilag, ami 5 paklit tartalmaz--

  --OPEN and PLAY. Minden a dobozban van. 5 db 60 kártyás pakli, 5 kocka a teljes élet nyomon követéséhez, és minden játékhoz szükséges kiegészítő--

  --Ezt az öt paklit úgy alakították ki, hogy intuitív módon tanítsák meg a játékosokat a játékra--

  --Stabil, hordozható dobozban érkezik, így bárhová magaddal viheted--

  --A több ezer kártya segítségével gyorsan és egyszerűen felépítheted ezután a saját paklijaidat--

  Az MTG egy elég ismert gyűjtögetős kártyajáték, aminek az elején már meg is kell említeni, hogy eléggé pay-to-win. Sőt… Nyilván a jobb lapok drágák lesznek, és ha csak az interneten nézelődve összeraksz egy paklit, akkor lehet észre se veszed, hogy az valójában 70-80 ezerbe kerülne megvenni. Én a magam nevében játszottam vele 3 évet nagyjából régebben, de kicsit spúr módon, mert nem nagyon szerettem sokat költeni rá, gyakran csak kinyomtattam a lapokat, és azokat tettem bele egy shield-be és így játszottunk a barátaimmal. Furán hangzik, de miért költsek egy 4x2-3 ezret azért, hogy egy játék után kiderüljön, hogy az a lap (4 lap) mégse való a pakliba. Szerintem ezzel semmi gond nincs. Maga a játék fantasztikus. A dizájn, az a sok lap, sok lehetőség, és a játékmenet is izgalmas. És ehhez nyújt nagyon jó segítséget ez az 5 kezdőpakli, amivel egyből lehet kezdeni a játékot. Mindenkinek tudom ajánlani, akkor is, ha nem szeretne sokat költeni, megvannak a módszerek, hogy ki tudja próbálni.

A Magic: The Gathering társasjáték és kiegészítői (156)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 perc
 • Játékosok:  2 - 5
 • Ajánlott életkor:  13+
 • Kiadók:  Wizards of the Coast
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Magic: The Gathering – Game Night társasjátékhoz