MACE: Martial Arts Card Engine
Videó beküldése

MACE: Martial Arts Card Engine

Társasjáték, 2008
Értékelem!

A MACE: Martial Arts Card Engine egy kiváló társasjáték, 2 - 4 játékos részére. A játékmenet erősen épít a kártya húzás és a játékos kiiktatás mechanizmusokra.

Angol:
MACE is a game for 2 – 4 players. MACE simulates the fantastic martial arts battles common to fighting games and anime. Each player is represented by a Fighter, a master of the...

A MACE: Martial Arts Card Engine egy kiváló társasjáték, 2 - 4 játékos részére. A játékmenet erősen épít a kártya húzás és a játékos kiiktatás mechanizmusokra.

Angol leírás

MACE is a game for 2 – 4 players. MACE simulates the fantastic martial arts battles common to fighting games and anime. Each player is represented by a Fighter, a master of the martial arts complete with vicious Strikes and powerful Blasts of energy. The goal is to Knock Out all other players Fighters, with the last one standing the winner.

MACE uses a deck of playing cards, a hex sheet and some tokens, so is easy to play and requires no book keeping. MACE also features a unique order mechanic called Momentum, which allows you to choose when you act.

If you are interested in anything anime or martial arts and like a fun simple system, then check out MACE!

Place one deck of playing cards in centre of play area. When a player plays a card from their hand, draw a card to replace it. All cards played are discarded to the discard pile next to the deck. If a player cannot draw a card because the deck is empty, shuffle discard pile and place as new deck.

—description from the publisher

Kategória: Harc, Nyomtasd és Játszd
Mechanizmus: Kártya húzás, Játékos kiiktatás

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Nyomtasd

Ennek a játéknak bizonyos elemei, vagy a társasjáték teljes egésze, otthon is kinyomtatható és játszható.

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Tervező:  Aaron White
 • Illusztrátor:  Aaron White
 • Kiadók:  (Web published)
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • Print-and-Play edition
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 21.6 cm x 27.9 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) MACE: Martial Arts Card Engine társasjátékhoz