MACBETH!
Videó beküldése

MACBETH!

Társasjáték, 2018
Értékelem!

A MACBETH! egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 45 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kockadobás, a merj és nyerj és a vedd el mechanizmusokra.

Angol:
The Scottish court is a bloody mess! Barons and knights crush their heads with blunt objects, the witches don't stop talking and even Shakespeare himself has forgot his lines....

A MACBETH! egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 45 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kockadobás, a merj és nyerj és a vedd el mechanizmusokra.

Angol leírás

The Scottish court is a bloody mess!

Barons and knights crush their heads with blunt objects, the witches don't stop talking and even Shakespeare himself has forgot his lines. And what about you? Will you be able to survive the ruckus and get to the throne?

Macbeth is a crazy dice game from 2 to 5 players, very short and intense. Each player secretly supports several noble characters. A player will win if, at the end of the game, one of his nobles is king. But, BEHOLD! Do not think that it will be easy! if you want the crown, you will have to take risks, lie, bribe and stab every fool who cross your path. Also, if you have bad luck in the dice rolls, you will lose everything you have won before one would say "break a leg".

Get ready for a game full of noise and fury that signifies ABSOLUTELY NOTHING!

•••

¡¡La corte Escocesa es un puñetero caos!!

Barones y caballeros se machacan la cabeza con objetos contundentes, las brujas no paran de parlotear y hasta el propio Shakespeare ha perdido el hilo de la obra. ¿Y tú? ¿Serás capaz de sobrevivir al jaleo y hacerte con el trono?

Macbeth! es un loquísimo juego de dados de 2 a 5 jugadores con partidas cortas e intensas. Cada jugador apoya en secreto a una serie de nobles. Ganará el jugador que consiga, al final de la partida, que uno de sus nobles sea rey. No creas que va a ser fácil: si quieres la corona tendrás que arriesgarte, mentir, sobornar y apuñalar a todos los que se crucen en tu camino. Además, como tengas mala suerte en los dados, perderás todo lo que has ganado antes de lo que se dice "rómpete una pierna".

¡Prepárate para un juego lleno de ruido y furia que no significa ABSOLUTAMENTE NADA!

Kategória: Kockajáték, Partijáték, Középkori, Humor, Könyv alapú
Mechanizmus: Kockadobás, Merj és nyerj, Vedd el

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

MACBETH! társasjáték videók (2)

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 - 45 perc
 • Játékosok:  2 - 5
 • Ajánlott életkor:  12+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Enrique Dueñas González
 • Illusztrátor:  Jesus Martinez del Vals (JMV)
 • Kiadók:  Gen-X Games
 • Elérhető nyelvek:  angol, spanyol

Alternatív nevei


Kiadások

 • English/Spanish edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) MACBETH! társasjátékhoz