Loaded Lemons
Videó beküldése

Loaded Lemons társasjáték

társasjáték, 2017
Értékelem!

A Loaded Lemons egy kiváló társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 5 - 10 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 5 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a kockáztatás és a memória mechanizmusokra. Loaded Lemons és Itt a sajt, hol a sajt társasjáték csomag ár: 3 340Ft. Remek szórakozást ígér ez a 2...

A Loaded Lemons egy kiváló társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 5 - 10 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 5 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a kockáztatás és a memória mechanizmusokra.

A Kockamanó leírása:

Loaded Lemons és Itt a sajt, hol a sajt társasjáték csomag ár: 3 340Ft. Remek szórakozást ígér ez a 2 az 1-ben társasjáték csomag, amiben a gyerekek a Loaded Lemons és az Itt a sajt, hol a sajt bolondos és vicces családi társasjátékokkal ismerkedhetnek meg.
A Loaded Lemons egy bolondos játék, fröcskölő citromokkal. A társas a megfigyelés és finom motorikus képességek fejlesztésére helyezi a hangsúlyt. A játék menete rövid, 15 perc. 4 db citromot kell megtölteni vízzel, ebből 2 spriccelni fog. Az elektronikus jelzőt az asztal közepére kell helyezni a citromokkal együtt. Minden játékos választ egy állat hangot és az időzítő elindításakor megfigyeli, mikor hallja a sajátját és kicseréli az előtte lévő citromot egy másik citroma. Amikor az időzítő a játék végét jelzi, meg kell állni és tippelni, hogy vízzel töltött citrom van -e az adott játékosnál vagy sem. Ha rossz a tipp, könnyen vizes lehet bárki. A társasjáték könnyű, vidám nyári kikapcsolódást jelenthet a gyerekek számára. Működéséhez szükséges 2 db AAA elem, amit a csomagolás nem tartalmaz. Csomagolás mérete: 26,5 x 26,5 x 7 cm.
Az Itt a sajt, hol a sajt? Egy izgalmas családi memória játék. Az egeret az asztal közepére kell helyezni majd jól megfigyelni, majd elrejteni őket a sajtok alá és megcserélni. A további játék a sajtkerék megforgatása után következik. Aki megtalálja a kisegeret, egy sajtkoronggal gazdagodik. A játékot az nyeri aki a legtöbb sajtkorongot szerzi meg.

Forrás: Kockamanó
2 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 3 490 Ft-tól
 • 2 ajánlat

Kategória: Partijáték, Akció / Ügyességi, Idő alapú, Gyerek játék, Memória, Elektronika, Humor
Mechanizmus: Kockáztatás, Memória

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Loaded Lemons társasjáték vásárlása, árak és üzletek


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  5 - 10 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  5+
 • Tervező:  Don Ullman, Bob Driscoll
 • Kiadók:  Hasbro
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • First edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 6.4 cm x 26.7 cm x 26.7 cm
  • Súly: 0.5 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Loaded Lemons társasjátékhoz