Limelight
Videó beküldése

Limelight társasjáték

társasjáték, 1995
Értékelem!

A Limelight egy nagyszerű társasjáték, 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít a terület befolyásolás/irányítás, a rács mozgás és a négyszög-rács mechanizmusokra.

Angol:
Limelight is played on a 4x4 grid with the corners cut off using pieces in two colors. White plays first and has 11 pieces, black has 10. On a turn a player enters a piece on one...

A Limelight egy nagyszerű társasjáték, 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít a terület befolyásolás/irányítás, a rács mozgás és a négyszög-rács mechanizmusokra.

Angol leírás

Limelight is played on a 4x4 grid with the corners cut off using pieces in two colors. White plays first and has 11 pieces, black has 10.

On a turn a player enters a piece on one of the edge spaces, pushing a piece there to the next space and so on. However, pieces may not be pushed off the board.

When all pieces have been played the board will be full. The player with the most pieces in the nine central squares wins.

The game can be played on a larger board with more pieces. If the center region has an even number of spaces and the players tie, the first player wins.

Kategória: Stratégia
Mechanizmus: Terület befolyásolás/irányítás, Rács mozgás, Négyszög-rács

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Tervező:  Reiner Knizia
  • Kiadók:  Games & Puzzles Publications
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • First edition
    • Kiadás éve: 1995
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 21.1 cm x 30.2 cm x 0.3 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Limelight társasjátékhoz