Las Ligas de la Ñ
Videó beküldése

Las Ligas de la Ñ társasjáték

társasjáték, 2019
Értékelem!

A Las Ligas de la Ñ egy összetett társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 15 - 60 perc. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek és a rács mozgás mechanizmusokra.

Angol:
Las Ligas de la Ñ is a strategy board game for two players based on the Spanish literature. The game symbolizes a battle between two leagues, with the objective of beating the...

A Las Ligas de la Ñ egy összetett társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 15 - 60 perc. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek és a rács mozgás mechanizmusokra.

Angol leírás

Las Ligas de la Ñ is a strategy board game for two players based on the Spanish literature. The game symbolizes a battle between two leagues, with the objective of beating the opponent’s leader.

The game is played in an 8x8 board. The pieces are represented through cards, having each one its own powers. There are different powers, such as elimination, change of side, change of square, use of objects (Cruz del diablo, Miserere, Grial), mobility, loss of power or theft of objects. The leader can only be defeated with the elimination power. Every piece is moved one square orthogonally.

The player one is the Black League and the player two is the Red League. Black League starts. Players take turns to choose and place over the board the twelve initial pieces. Finally, before starting the game, players must reveal who their leader is.

—description from the designer

Kategória: Kártyajáték, Stratégia, Könyv alapú, Oktatás, Képregény / Grafikus novella
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Rács mozgás

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Más képességek

A játék mechanikájának fontos része, hogy a játékosok különböző, sokszor változó képességekkel bírnak.

Las Ligas de la Ñ társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  15 - 60 perc
 • Játékosok:  2
 • Ajánlott életkor:  10+
 • Komplexitás:  Összetett
 • Tervező:  Alex Sebastián Enesco
 • Illusztrátor:  María Corvera Delgado, Javier Calvo García, Pablo Morales de los Ríos
 • Kiadók:  MusiChess
 • Elérhető nyelvek:  spanyol

Kiadások

 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: spanyol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Las Ligas de la Ñ társasjátékhoz