LadyUp
Videó beküldése

LadyUp társasjáték

társasjáték, 2022
Értékelem!

A LadyUp egy kiváló társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 20 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 6 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít az egyidejű akciók, a minták és a speed matching mechanizmusokra.

Angol:
The colourful and cheerful dance of the bugs is about to start! Ladybugs, bees, beetles, and spiders gather in the meadow to have a wonderful time. They are going to perform an...

A LadyUp egy kiváló társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 20 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 6 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít az egyidejű akciók, a minták és a speed matching mechanizmusokra.

Angol leírás

The colourful and cheerful dance of the bugs is about to start! Ladybugs, bees, beetles, and spiders gather in the meadow to have a wonderful time. They are going to perform an amazing dance, spinning around, doing somersaults... up and down in a fun and joyful choreography. Can you replicate their moves and create the same choreographies as the bugs?

In Lady Up, you compete against the rest of the players to be the first one to place your Bug tokens on the table forming the same pattern shown by the Choreography card in play.

______________________________________________

¡Empieza el colorido y animado baile de los bichos! Mariquitas, abejas, escarabajos y arañas se unen en el prado para pasarlo bomba. Van a interpretar una danza de película, dando vueltas y volteretas y girando sobre sí mismos en un alegre y divertido
baile.

¿Serás capaz de imitar sus movimientos y crear las mismas coreografías que formen los bichos?

En Lady Up compites contra el resto de participantes para ser el primero en colocar tus fichas de bicho sobre la mesa copiando la formación que indica la carta de coreografía en juego.

Kategória: Idő alapú, Gyerek játék, Állat
Mechanizmus: Egyidejű akciók, Minták, Speed Matching

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Kicsinkek

Elsősorban gyerekek számára készült, de a szülőknek is remek kikapcsolódást nyújthat a közös játék élménye.

LadyUp társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  15 - 20 perc
 • Játékosok:  2 - 5
 • Ajánlott életkor:  6+
 • Tervező:  Jose D. Flores
 • Illusztrátor:  Pedro Soto
 • Kiadók:  Tcg Factory
 • Elérhető nyelvek:  angol, spanyol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 14 cm x 19 cm x 3.5 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) LadyUp társasjátékhoz