Krosmaster: Arena – Ruel Stroud Promo
Videó beküldése

Krosmaster: Arena – Ruel Stroud Promo társasjáték Kiegészítő

társasjáték Kiegészítő, 2012
Értékelem!

Ez a játék a Krosmaster: Arena kiegészítője.

A Krosmaster: Arena – Ruel Stroud Promo egy közepesen összetett kiegészítő a Krosmaster: Arena társasjátékhoz, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni.

Angol:
Ruel Stroud is a promotional figure for Krosmaster: Arena. Enutrofs are bounty hunters and treasure diggers. They love nothing else than to find loot. Many adventurers surrounds...

A Krosmaster: Arena – Ruel Stroud Promo egy közepesen összetett kiegészítő a Krosmaster: Arena társasjátékhoz, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni.

Angol leírás

Ruel Stroud is a promotional figure for Krosmaster: Arena.

Enutrofs are bounty hunters and treasure diggers. They love nothing else than to find loot. Many adventurers surrounds them, waiting for them to be alerted to the next gold mine. Ruel Stroud is a very well known Enutrof and is a very stingy one. He, however, is a very respectable fighter and welds a gold plated shovel.

Ruel is a mid-range combatant, using his shovel to slam away at his opponent's health. His shovel is also capable of stealing his enemy's movement and passing it onto him, letting him just skirt right outside his melee opponent's reach. If Ruel is used alongside his teammates, who are also promotional characters, he will gain armor, to help keep his fragile old bones safe, and a little extra nimbleness to help him escape his enemies if they get too close to him.

Kategória: Kártyajáték, Kiegészítő, Harc, Miniatűrök

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Krosmaster: Arena – Ruel Stroud Promo társasjáték kiegészítő vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

A Krosmaster: Arena társasjáték és kiegészítői (77)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Komplexitás:  Közepesen összetett
 • Kiadók:  Japanime Games, Ankama
 • Elérhető nyelvek:  angol, francia

Kiadások

 • First edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
 • Japanime Games Edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Krosmaster: Arena – Ruel Stroud Promo társasjátékhoz