Kirakós: Janteloven-gyilkosságok
Videó beküldése

Kirakós: Janteloven-gyilkosságok társasjáték

társasjáték, 2021
Értékelem!

A Kirakós: Janteloven-gyilkosságok egy nagyszerű társasjáték, 1 - 2 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 3 - 6 óra is lehet. A társast, 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a solitaire és a deduction mechanizmusokra.

Angol:
The year is early 2005 in Northern-Europe. A series of murders have been committed in three countries in parallel, and all signs point to a connection with something that...

A Kirakós: Janteloven-gyilkosságok egy nagyszerű társasjáték, 1 - 2 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 3 - 6 óra is lehet. A társast, 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a solitaire és a deduction mechanizmusokra.

Angol leírás

The year is early 2005 in Northern-Europe. A series of murders have been committed in three countries in parallel, and all signs point to a connection with something that happened twenty years before. Will you (and your co-players) be able to figure out the riddles you find along the way or will you need help from the game characters? And most importantly: will you find out the motive before the story ends?
Kirakós is a crime novel combined with a game – a detective story where you are the hero. It is up to you to solve the riddles in time and make the correct deductions about the crime, before the inbuilt characters beat you to it.
•••

A Kirakós nem szokványos krimi. A méltán népszerű skandináv bűnügyi regények műfaját ötvözi az otthon játszható szabadulószoba-könyvek feltörekvő trendjével.
Tökéletesen élvezhető a „hagyományos” módon, az olvasó sorról sorra halad, közben találgat és gondolkozik a történetet illetően, amely végül teljes egészében kibontakozik előtte.

Lehetőség nyílik azonban időről időre a nyomozók bőrébe bújni, a könyvben tíz egyértelműen jelzett feladvány található, amelyek megoldásához semmi más nem szükséges, mint az eltérő betűtípussal szedett szöveg és az Ön leleményessége. Ezeknél a pontoknál kicsit megáll az idő, és mindenki kedvére kutakodhat a könyvön kívüli világban, később pedig ellenőrizheti, helyes megoldásra jutott-e.
—Hungarian part is description from the publisher

Egy felhasználó árulja ezt a játékot!
 • 2 500 Ft-tól
 • 1 ajánlat

Kategória: Rejtvény / Kirakós, Következtető, Gyilkosság / Rejtély
Mechanizmus: Kooperatív, Solitaire, Deduction

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kooperatív

Ebben a játékban az együttműködés a cél. Nem egymást, hanem magát a játékot kell legyőznötök!

Hosszú

Hosszú játékidő! Ha egy egész estés/napos kikapcsolódásra vágysz ez a neked való!

Kirakós: Janteloven-gyilkosságok társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Kirakós: Janteloven-gyilkosságokkisanna12, Budapest

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Egyszer játszott példányt adnék tovább

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Kommentek

Kommentek

 • anna.varganekis

  2022-02-07 16:14:59

  Én ezt egyedül játszottam végig, nem tudom többen mennyire működik jól, mert sokat kell benne olvasni. Leginkább a KrK-ra vagy az SHCD-re hasonlít ebben a tekintetben. Viszont aki szereti a krimit, annak jópofa lehet, hogy játékot vittek a dologba, érdemes időt szánni a feladványok megoldására, és nem továbbrohanni a segítségek olvasásával. Ezeknél a részeknél el tudom képzelni, hogy a szabadulós játékokhoz hasonlóan előny, ha többen vagyunk, mert akkor jobban jönnek az ötletek.

  Összességében szerintem hangsúlyosabb az olvasmány-élmény, mint a játék, de ezzel együtt tetszett nagyon.

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  3 - 6 óra
 • Játékosok:  1 - 2
 • Ajánlott életkor:  14+
 • Kiadók:  Marysol Könyvkiadó
 • Elérhető nyelvek:  magyar

Kiadások

 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 12 cm x 23 cm x 2 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Kirakós: Janteloven-gyilkosságok társasjátékhoz