Kampen om Södertälje
Videó beküldése

Kampen om Södertälje társasjáték

társasjáték,
Értékelem!

A Kampen om Södertälje egy kiváló társasjáték, 2 - 6 játékos részére. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a forgass és mozgass és a pontról pontra mozgás mechanizmusokra.

Angol:
This belongs to a series of promotional Monopoly clones featuring local businesses and trivia, published around 1988-1992. As in Monopoly you move around a board collecting...

A Kampen om Södertälje egy kiváló társasjáték, 2 - 6 játékos részére. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a forgass és mozgass és a pontról pontra mozgás mechanizmusokra.

Angol leírás

This belongs to a series of promotional Monopoly clones featuring local businesses and trivia, published around 1988-1992. As in Monopoly you move around a board collecting "shares" and hope for others to land on your properties, although the specifics are slightly different. Obviously the trivia elements vary from game to game within the series, and there are also some small mechanical variations, e.g. in the composition of event cards and how rent is calculated.

Kategória: Közgazdaság, Egyszerű
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Forgass és mozgass, Pontról pontra mozgás

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Kampen om Södertälje társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Tervező:  Knut Helleland
  • Illusztrátor:  Christensons Grafiska
  • Kiadók:  Lokalspelet I Skandinavien AB
  • Elérhető nyelvek:  svéd

Kiadások

  • Swedish edition
    • Nyelv: svéd
    • Méretek: 42 cm x 20 cm x 3.5 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Kampen om Södertälje társasjátékhoz