Jumanji
Jumanji
Jumanji
Videó beküldése

Jumanji társasjáték

társasjáték, 2017
Értékelem!

A Jumanji egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 45 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 5 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass mechanizmusra. A Jumanji egy elképesztően hangulatos társasjáték, különösen ha visszagondolunk a remek...

A Jumanji egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 45 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 5 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass mechanizmusra.

A Játéksziget leírása:

A Jumanji egy elképesztően hangulatos társasjáték, különösen ha visszagondolunk a remek kalandfilmre, ahol egy régi kopott játék szó szerint beszippantotta a játékosokat, akikre egy kalandos utazás várt a veszélyes őserdő mélyén. Ez a játék a filmben látott játék alapján készült el, így a szabályok, és természetesen a játéktábla is szinte a legapróbb részletekig megegyezik azzal. Még a kihíváskártyán olvasható szöveghez is igénybe kell venni a játéktábla közepén található Zöld kupolát, hogy olvasható legyen a rajta lévő szöveg. A játékosokra minden sarkon újabb veszélyek leselkednek, rímekbe szedett titkos üzeneteket kell megfejetniük, de túl kell élniük a vérszomjas krokodilokat és a megvadult elefántokat is. Ahogy a filmben is megemlítették, csak akkor kezdjetek bele ebbe a játékba ha be is fejezitek, és meglehet, hogy a dzsungel örökre foglyul ejt. A doboz tartalma: - 1 játékdoboz - 1 zöld kupola - 100 kihívás kártya - 4 orrszarvú figura - 12 életjelző token - 2 számozott dobókocka - 4 kihívás dobókocka - 1 homokóra - 1 játékszabály Játékosok száma: 2-4 fő Játékidő: kb. 20-45 perc Ajánlott korosztály: 7 éves kortól ajánljuk.

Forrás: Játéksziget
Az üzletekben most 33% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 5 500 Ft-tól
 • 44 ajánlat

Kategória: Kockajáték, Verseny, Gyerek játék, Film / TV / Rádió alapú
Mechanizmus: Forgass és mozgass

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Jumanji társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Jumanjigyd, Szeged

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Szeged! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Bontott, újszerű. Március 15-től 18-ig Budapesten is van lehetőség személyes átvételre! Személyes átvételre és cserére Szegeden van lehetőség. Csere esetén leginkább ezek érdekelnek (de bármit meghallgatok - illetve meg is venném őket): Bag of chips, Fish & Katz, Q.E., Avalon (magyar), Martian Dice, Vadnyugati legendák, Throw Throw Avocado

0 érdeklődő


Jumanji Fa verzióNIKI1997, Budapest, Vác

Csak személyesen itt: Budapest, Vác!

Jumanji Fa verzió társasjáték bontatlan csomagolással eladó. Ár.: 7 000 Ft + Csomagküldés díj Személyesen átvehető Budapest és Vác környékén. Csomagküldést is vállalok, ebben az esetben az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

2 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Jumanji társasjáték videók (3)

Kommentek

Kommentek

 • MaRo

  2022-10-15 22:21:53

  Igen, nálunk is ajándékozás listára kerül családon belül ha tetszeni fog a kiszemelt gyerkőcnek. Ha meg nem akkor marad eladósorban.

 • kosa.reka1994

  2022-10-15 11:20:10

  Egyet kell értenem veled...

  Mikor először néztem róla videót, meg olvastam a játékról, azt gondoltam, hogy egy tök jó valamiféle "kódfejtős" vagy "kitalálós" társas lesz.... Hát nem éppen az elvárásaimnak megfelelő játék volt, de a párom sem volt elragadtatva tőle... Úgyhogy nem igazán fog előkerülni többet, bár a gyerek kedvéért meglátjuk.. 😁

  Lehet, hogy ez csak azért van,mert én inkább a bonyolultabb társasokat szeretem 😅 Szóval nem mondom én sem,hogy rossz játék, csak éppen nem nekem való. 🤷🏼‍♀️

 • kok_o

  2022-10-08 18:40:09

  Attól függetlenül, hogy az elsődleges célközönség szerintem is inkább a fiatalabb korosztály lehet, teljesen mindegy, hogy ki milyen társasjátékkal játszik, ha az szórakoztatja és örömet okoz neki. A kor meg aztán szerintem egyáltalán nem számit. Én például nem tudom láttam-e olyan társasjátékot, amin volt felső korhatár. :)

 • thufirhawat333

  2022-10-08 10:43:55

  És ez teljesen jól is van így; csak amellett akartam érvelni, hogy igenis van célkorosztály a legtöbb játéknál.

  Ha a racing játékokat kedveli, bátran ajánlom a Gravwell című gyöngyszemet. Kb három perc alatt magyarázható, és a szokásos mechanizmus meg van annyival bolondítva, hogy minden mozgás relatív a?legközelebbi gravitációs mezőhöz, legyen az statikus objektum, pl űrszemét vagy akár egy másik játékos, aki teszem azt épp előtted lépett, ezzel felborítva a gondosan megtervezett lépésedet.

  Rendkívül szórakoztató játék.

 • batik.balazs

  2022-10-08 09:17:09

  Nekem van egy olyan 30+-os családtagom, akinek ez a kedvenc társasjátéka, amióta egy Tesco akcióban megvásárolta. Amikor nála jártam, megmutatta a gyűjteményét (10-15 doboz), ami pár partijátéktól eltekintve csak ilyen stílusú, dobj-és-lépj társasjátékból állt.

  Megkérdezem, miért ezek és miért a Jumanji a kedvence, azt mondta, hogy ez a stílus szórakoztatatja igazán. Nem zárkózik el más játékoktól sem, de neki ez a pihenés és a közösségi élmény.

  Amikor leül az játékos asztalhoz, ő már nem összetett matematikai problémákat akar megoldani, mert arra ott a munkahelye. :) A Jumanji filmet pedig imádja, havonta újranézi, igy nem meglepő, hogy erre a játékra esett a választása.

  Azt, hogy valaki gyerekjátéknak, családi játéknak hív bizonyos játékokat, arról az a véleménye, hogy az csak egy "címke". Felcímkézünk dolgokat, hogy meg tudjuk magyarázni, miért szeretjük vagy miért nem. Ebben igazat adok neki: valakinek ez a játék a csúcs, más meg azzal az indokkal dobja félre, hogy ez egy gyerekjáték.

  A Jumanji játék nálam összefonódott ezzel a gondolattal, pedig úgy kezdődött, hogy én is furcsán néztem rá a kijelentése után.

  (Aztán lejátszottunk 3 partit.)

 • thufirhawat333

  2022-10-08 08:14:13

  Nem szerencsés ez a hangnem.

  A Bogyó és Babóca: Vissza az oviba! - példának okáért - kimondottan gyerekeknek készült. Igenis vannak csak gyerekeknek készült játékok.

  Ennél a játéknál - összetettsége, vagyis inkább annak hiánya folytán - joggal feltételezhető, hogy szintén inkább az ifjabb korosztályt célozza.

 • MaRo

  2022-10-08 01:02:14

  Azért akik itt vannak azok jellemzően szeretik a társasokat, de nem lehet minden játék mindenkinek a kedvence.

  Én ezt azért gondolom injább gyerekjátéknak mert többségében talán ők fogjàk élvezni. Persze nem kizárásos alapon. Úgy gondolom, hogy a családi játékoknak is van olyan kategóriája amit a szülők nem magukért hanem a gyerekért vesznek elő. Ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem élvezik, hiszen a gyerekjel töltött idő de ha rajta múlna jó eséllyel mást venne elő.

  Én a jumanjitól többet vártam de az én hibám, hogy nem néztem utána kellően. Nem rossz csak nem az én játékom. Ettől más szeretheti bár úgy gondolom, hogy a felnőttek körében nem lesz elsöprő sikere mert a működtető mechanizmusban szinte semmi dolgod nincs csak dobálni a kockát amíg oda nem fordul ahová kell vagy ennek hiányában bukni.

 • hooroszlan

  2022-10-07 22:37:44

  Így van. Korosztálytól függetlenül. Nagyon mérges vagyok azokra az emberekre, akik a társasjátékokat a gyerekekkel párosítják. Respekt Neked!

 • hooroszlan

  2022-10-07 22:35:24

  Én nem tudom, hogy manapság ez a sok besült felnőtt mit képzel magáról, én 43 évesen imádom a 33 éves párommal a társasjátékokat és ki merem jelenteni, hogy semelyik játék sem kizárólag gyerekeknek készül! Azért családi játék a megnevezése, mert minden korosztályt felölel. A tásrasjátékok nem a gyerekek privilégiuma. Erről ennyit.

 • ekoklara

  2022-06-29 08:03:42

  Ha egy könnyedebb, kevesebb szabályt, rövidebb játékidejű játékot keresel, kisebb korosztály számára (6éves kortól 12 korig) , akkor ez tökéletes. Egyszerű, de szórakoztató. A fa dobozos kivitel nagyon igényes megjelenésű.

 • MaRo

  2022-02-04 18:00:31

  Sajnos amikor videót néztünk róla hamar félbehagytuk, hogy ne spoilerezzük el.

  Kár volt ez a játék abszolút nem éri meg az árát, ráadásul a fadobozos változat lett beszerezve.

  Azt meg kell hagyni, hogy jumanji hangulatot ad a környezet... De maga a játékmenet bot egyszerű szinte egy ki nevet a végén más köntösben. De meg az is jobb.

  Biztosan van akinek bejönnek az ilyenek, én egy kicsit nagyobb kihívást keresek attól hogy épp milyet dobok.

 • adam.torda

  2021-07-30 15:44:26

  Indokolatlanul felhypolt társasjáték. Felnőtteknek, vagy igazi társasjátékosoknak nem ad nagy élmény.
  Unalmas, egyszerű és nem kalandoztat,varázsol el. Nem adja vissza azt a feelinget amit kellene.
  Gyerekkel, fiatalabbakkal valószínűleg élvezhető, vagyis ők élvezni fogják, de ha egy nagy, izgalmas, játékot vársz akkor engedd el.

 • gavlak82

  2021-03-23 15:21:04

  Na, erről láttam egy videót, mármint a játékmenetről..háát, amikor a homokóra lejárta előtt ki kell dobni kockákkal az adott dolgokat és egymás után dobtak vagy 20-szor, akkor én ott eldöntöttem, hogy ez nem nekem való, de gyerekeknek jobban bejön ez a mechanizmus.

 • mary0917

  2021-01-11 09:37:20

  A fiamnak vettem születésnapjára, nagyon tetszik neki. Sokszor előkerül, az egész család játszik olyankor.

 • avatar2014.mn

  2020-11-29 17:15:18

  Sziasztok

  Nekem megvan a játék, viszont angol! Mármint a szabály 😅

  Valaki nem tudná nekem a szabályt magyarul elküldeni erre a címre : avatar2014.mn@gmail.com

  Nagyon megköszönném 😊💓

 • hudikata

  2019-12-01 09:50:22

  Nagyon tetszik, nekem a fadobozos változat van meg, visszahozta az eredeti film hangulatát! Felnőtteknek is érdekes és izgalmas, a szimbólumos dobókocka és a forgass&mozgass mechanizmus teszi különlegessé. A kivitelezése egyszerű, viszont a játékszabály könnyen érthető és "haladóknak" jó ötletet ad. Számomra 🌟🌟🌟🌟🌟 -os!

 • osztheimertamas1

  2019-09-04 13:14:23

  Már csak a film miatt is kötelező darab! :D

 • Wiwiiikkeeh

  2019-09-02 15:20:26

  Imádtam a filmet is, és tetszik a társasjáték is.

 • nagysandor.mc

  2019-07-25 13:47:18

  Na ezt a játékot gondolom, senkinek nem kell bemutatni. :D Készült belőle már két Hollywood fílm is! :D

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 - 45 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  5+
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Kiadók:  Cardinal
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • Cardboard edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 30.5 cm x 45.7 cm x 6.4 cm
 • English travel second edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 5.1 cm x 27.9 cm x 20.3 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • English wooden second edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 30.5 cm x 45.7 cm x 6.4 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Jumanji társasjátékhoz