Jabuka
Videó beküldése

Jabuka társasjáték

társasjáték, 2019
Értékelem!

A Jabuka egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 8 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 30 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 8 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, az egyidejű akciók, a memória és a vedd el mechanizmusokra. Végre megérkezett hozzánk is a többszörösen...

A Jabuka egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 8 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 30 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 8 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, az egyidejű akciók, a memória és a vedd el mechanizmusokra.

A Játéksziget leírása:

Végre megérkezett hozzánk is a többszörösen díjnyertes, az elmúlt évek leginnovatívabb és legszórakoztatóbb szójátéka! DÍJNYERTES AGYTORNA! A Jabuka nagyszerű ajándék gyerekeknek és felnőtteknek, akik szeretik a kihívásokkal teli és szórakoztató szójátékokat, anagrammákat és fejtörőket! Nagyszerű az angolul tanulók számára, vagy a memóriájukat javítani vágyóknak! Tartson egy kis szünetet a szokásos társasjátékokban, kártyajátékokban vagy a lassú betű játékokban. Csakúgy, mint az izmoknak, agyunknak is szüksége van edzésre. A Jabuka a kognitív határokat feszegeti, memóriát, sebességet, kreativitást, koncentrációt, térlátást, képzelőerőt és problémamegoldást követelve. Mindezt a magával ragadó és mindent elsöprő játékélményen keresztül. Az elektronikus elszigeteltség világában a Jabuka élő, spontán kapcsolatokat teremt, amely a játékosokat az örömteli áramlás természetes, egészséges emberi állapotába hozza. Együtt. A Jabuka egy forgatható betűs szójáték, ahol a játékosok szavakat alkotnak a rendelkezésre álló betűkből. Ha sokan ültök az asztal körül, akkor akár csapatban is játszhattok. A babok 3 kategóriába sorolhatóak: - a sárga betűs babokat szabadon forgathatod, így egy bab lehet M, E vagy W is - a dupla sárga betűt tartalmazó babokat is megfordíthatod - a fehér betűt tartalmazó bab nem megfordítható A játék menete: - borítsd ki a betűket a zsákból, így lesznek felfordított és rejtve maradt betűk az asztalon. Ügyelj arra, hogy a babok ne legyenek egymás tetején - minden játékos kap 2 db üres babot, a maradék világos bab vissza kerül a zsákba. Az üres bab bármelyik betűt helyettesítheti - ha mindenki felkészült az agytornára, akkor valaki azt mondja 'GO' és kezdődök a játék - gondolj ki egy szót, kiabáld be, ragadd meg a hozzá szükséges betűket és rakd ki. Legalább 3 betűből álló szavakat kell alkoss - a többi játékos átalakíthatja az általad megalkotott szót: betűk forgatásával, felcserélésvel, vagy hozzáadásával - a betűvel lefelé lévő babok a játékosok javaslatára kerülnek felfordításra - a játékot folytassátok addig, amíg az összes bab felhasználásra nem kerük, az utolsó szó megalkotásakor kiabáld be 'JABUKA' A nyertes: - minden játékos megszámolja a szavaiban használt összes babot - az a játékos nyer, aki a legtöbb babot használta fel - döntetlen esetén fordítsátok le a betűket, majd válasszatok 10 tetszőleges babot, aki a felhúzott betűiből a leghosszabb szót rakja ki, az a játékos nyert A Jabuka szójáték tartalma: - 100 db sötét bab - 8 db világos, üres bab Játékosok száma: 2-8 játékos, vagy csapatban 1-az-1 ellen Játékidő: gyors lefolyású játék Ajánlott korosztály: 8 éves kortól ajánljuk Angol nyelvű játék!

Forrás: Játéksziget
3 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 5 999 Ft-tól
 • 3 ajánlat

Kategória: Felfedező, Szójáték, Partijáték, Idő alapú, Következtető, Gyerek játék, Oktatás
Mechanizmus: Lapka-elhelyezés, Egyidejű akciók, Memória, Vedd el

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Nagy csoport

Nyolc, vagy akár annál több személy esetén is játsztható!


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Jabuka társasjáték videók (4)

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  15 - 30 perc
 • Játékosok:  2 - 8
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  Martin Russocki
 • Illusztrátor:  Martin Russocki
 • Kiadók:  Jabuka Games Inc
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 12.7 cm x 12.7 cm x 3.8 cm
  • Súly: 0.1 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Jabuka társasjátékhoz