Infection Control Game
Videó beküldése

Infection Control Game

Társasjáték, 1984
Értékelem!

Az Infection Control Game egy nagyszerű társasjáték, 2 - 5 játékos részére. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass mechanizmusra.

Angol:
A promotional game so it is a little basic. Using dice players move along a track, entering hospital and then getting out of the hospital at the end of the track. The trick is to...

Az Infection Control Game egy nagyszerű társasjáték, 2 - 5 játékos részére. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass mechanizmusra.

Angol leírás

A promotional game so it is a little basic.

Using dice players move along a track, entering hospital and then getting out of the hospital at the end of the track. The trick is to avoid picking up infections although this is completely down to luck. If you land on the bad squares, that is tough luck.

It has an educational feel to it. The maker is unknown to me, it could be, probably is, American, but I did track down a Stuart Pharmacueticals in Australia. Wherever the publisher resided, the message is clear. Avoid infection!

Kategória: Oktatás, Orvosi
Mechanizmus: Forgass és mozgass

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Tervező:  Lois P. Christel
  • Kiadók:  (Unknown), Stuart Pharmaceuticals
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • Stuart Pharmacueticals First Edition
    • Kiadás éve: 1984
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Infection Control Game társasjátékhoz