Impression
Videó beküldése

Impression társasjáték

társasjáték, 2021
Értékelem!

Az Impression egy összetett társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1 - 2 óra is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a váltakozó képességek és a munkás-elhelyezés mechanizmusokra. Az 1400-as évektől technikai forradalom volt a...

Az Impression egy összetett társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1 - 2 óra is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a váltakozó képességek és a munkás-elhelyezés mechanizmusokra.

A Delta Vision leírása:

Az 1400-as évektől technikai forradalom volt a nyomtatásban. Egyre fejlettebb és hatékonyabb eszközöket, gépeket alkottak, így a könyvek és egyéb kiadványok az átlagemberek számára is elérhetővé váltak. Komoly versengés folyt a céhek között, akik igyekeztek mindenki előtt hozzájutni a legújabb technológiákhoz, hogy ezzel mindenkinél gyorsabban és jobb minőségben tudják kiszolgálni a megrendelőket. A harc napjainkban is zajlik, a modern nyomdaipar aktuális csodagépeivel és alapanyagaival.

Nyomdász cégek vezetői vagyunk és elsődleges célunk, hogy minél több és értékesebb megrendelést teljesítsünk. Folyamatosan fejlesztjük gépparkunkat új technológiák bevezetésével, szélesítjük klientúránkat és a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozunk. Mindeközben, ha elég sikeresek vagyunk, új gyárakat nyithatunk, és meghódíthatjuk Európát a nyomdászat terén. Az a játékos nyer, aki a legnagyobb tekintélyt szerzi a szakmában és a megrendelőktől.

Forrás: Delta Vision
Egy üzlet árulja ezt a játékot!
 • 31 992 Ft-tól
 • 1 ajánlat

Kategória: Gyár / Manufaktúra
Mechanizmus: Lapka-elhelyezés, Váltakozó képességek, Munkás-elhelyezés

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Impression társasjáték vásárlása, árak és üzletek


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Impression társasjáték videók (1)

Kommentek

Kommentek

 • hierroo

  2021-09-22 23:15:11

  Nyomdászat témájú játék nem sok van szerintem. Ráadásul ez a játék nem egy kezdőnek való. Én szeretem a kihívásokat és az agyalós, tervezős játékokat. Szerintem ez az. Ez egy komoly eurós játék. Kicsit csodálkozom, hogy erről a játékról még nem írt senki, pedig magyar készítők alkotása, és ezt mindig jó látni. Azt hiányolom, hogy nincs magyarul semmi, se videó, se szabálykönyv. Lehet hogy Magyarországon az ilyen témájú vagy mechanikájú komplex játék nem vonzza a vásárlókat? Ezt a kérdésemet kicsit talán korai kérdezni, mert még csak ebben az évben jelent meg az Impession. Legalábbis a BGG-n. Úgyhogy még bármi lehet. Angol videók már vannak róla.

  Én, amikor megláttam, hogy van ilyen játék, örültem, és hazudnék, ha nem azt mondanám, hogy a Newton jutott az eszembe. Látszatra nagyon hasonló a két játék, Európa térképű tábla, fejlődni kell, gyűjtögetni kell. A színvilága nagyon hasonló a két játéknak. De nem akarom az összehasonlítást folytatni. És nem is lehet. Ez egy teljesen más játék. De az első benyomásom abszolút pozitív. Mindenképpen figyelni fogom ennek a játéknak a sorsát, és jó lenne, ha a Tabletópián is elérhető lenne. Remélem minél hamarabb minél több helyre eljut az Impression. Érdekel más véleménye is! Elvileg van magyar kiadása, vagy majd csak lesz?

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  1 - 2 óra
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  12+
 • Komplexitás:  Összetett
 • Tervező:  Hegedűs Csaba, Attila Szőgyi
 • Illusztrátor:  Attila Szőgyi
 • Kiadók:  A-games (Board Game Publisher)
 • Elérhető nyelvek:  angol, francia, német, magyar

Kiadások

 • English/French/German/Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Impression társasjátékhoz