Hypocrisy
Videó beküldése

Hypocrisy társasjáték

társasjáték, 2014
Értékelem!

A Hypocrisy egy nagyszerű társasjáték, 4 - 12 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 perc. A társast, 16 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szavazás és a ceruza-papír mechanizmusokra.

Angol:
Hypocrisy is a "Nomic" style game of rules making and enacting in order to fashion a rule-set that allows you to win. However, in this game, certain players will be IMMUNE from...

A Hypocrisy egy nagyszerű társasjáték, 4 - 12 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 perc. A társast, 16 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szavazás és a ceruza-papír mechanizmusokra.

Angol leírás

Hypocrisy is a "Nomic" style game of rules making and enacting in order to fashion a rule-set that allows you to win. However, in this game, certain players will be IMMUNE from certain rules, making hypocrisy the way to win!

One player per round serves as the judge, and the rest of the players submit rules on a topic related to the starting rule-set. A public vote then takes place, with the winning rule being enacted into the rule-set. However, the Judge and the author of the winning rule can CHOOSE to be immune from that rule, making loopholes not only possible, but the most probable way to win!

Kategória: Stratégia, Partijáték, Következtető
Mechanizmus: Szavazás, Ceruza-Papír

Nagy csoport

Nyolc, vagy akár annál több személy esetén is játsztható!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Partijáték

A partijátékok nagyon fel tudják dobni bármelyik baráti összejövetel hangulatát, így azok szinte elengedhetetlen kellékei!

Hypocrisy társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 perc
 • Játékosok:  4 - 12
 • Ajánlott életkor:  16+
 • Tervező:  Chris Dijak, Cooper Livingston, Jay Sparks
 • Kiadók:  Sparks Games
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English first edition (~250 copies)
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Hypocrisy társasjátékhoz