Hungarian Rhapsody
Videó beküldése

Hungarian Rhapsody társasjáték

társasjáték, 2020
Értékelem!

A Hungarian Rhapsody egy nagyon összetett társasjáték, 1 - 2 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 4 óra is lehet. A játékmenet erősen épít a hatszög-rács, a szimuláció, a kockadobás, a rács mozgás és a zone of control mechanizmusokra. A Hungarian Rhapsody a magyarországi szovjet bevonulást szimulálja, amelynek következményeképp a Vörös...

A Hungarian Rhapsody egy nagyon összetett társasjáték, 1 - 2 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 4 óra is lehet. A játékmenet erősen épít a hatszög-rács, a szimuláció, a kockadobás, a rács mozgás és a zone of control mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

A Hungarian Rhapsody a magyarországi szovjet bevonulást szimulálja, amelynek következményeképp a Vörös Hadsereg eljutott a bécsi medencébe. Románia 1944. augusztusában történt átállása lehetővé tette a szovjetek számára, hogy a Kárpátok déli részén keresztül jól védjék a pozícióikat. Az ezt követő offenzíva során a német 6. hadsereg szinte megsemmisült, elvesztette nehézgépeinek nagy részét (ez magyarázza a német tüzérség viszonylagos gyengeségét a hadjárat kezdetén).

A játék 1944. október 5-én kezdődik azzal, hogy a 2. Ukrán Front és a 4. Ukrán Front offenzívát indít a német 8. hadsereg elszigetelésére, amely még mindig védi a Kárpátok hegyvidékétől keletre fekvő területet.

A Hungarian Rhapsody lehetővé teszi a játékosok számára, hogy végigjátsszák a két fő szovjet offenzívát valamint számos kisebb forgatókönyvet, amelyek a német ellentámadásokat szimulálják.

A Hungarian Rhapsody a következő játék a díjnyertes Operational Combat System sorozatban. A játékosok irányítják az egységeket a zászlóaljaktól kezdve a hadosztályokig, kulcsfontosságú döntéseket hozva a háború céljairól és eszközeiről. A sorozat a manőveres hadviselés modern koncepcióin alapszik, és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy sokkal jobban átlássák a hadviselési kampányok működését.

Forrás: Szellemlovas
Egy üzlet árulja ezt a játékot!
 • 55 280 Ft-tól
 • 1 ajánlat

Kategória: Háború, II. világháború
Mechanizmus: Hatszög-rács, Szimuláció, Kockadobás, Rács mozgás, Zone of Control

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Hosszú

Hosszú játékidő! Ha egy egész estés/napos kikapcsolódásra vágysz ez a neked való!

Akár egyedül is

Nem érnek rá a barátok? Ennél a társasjátéknál nem gond, ezt már egy személytől is lehet játszani!

Hungarian Rhapsody társasjáték vásárlása, árak és üzletek


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  4 óra
 • Játékosok:  1 - 2
 • Komplexitás:  Nagyon összetett
 • Tervező:  Dean Essig, Curtis Baer, Stéphane Acquaviva
 • Kiadók:  Multi-Man Publishing
 • Elérhető nyelvek:  angol

Alternatív nevei


Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.9 cm x 29.2 cm x 2.5 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Hungarian Rhapsody társasjátékhoz