Hovsa!
Videó beküldése

Hovsa! társasjáték

társasjáték,
Értékelem!

A Hovsa! egy nagyszerű társasjáték, 2 - 4 játékos részére. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 4 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass és a memória mechanizmusokra.

Angol:
Roll and move game for four players. Each player have five slim pawns in their color. On turn each player rolls a d6 die and move one of their pawn along a spiral of 48 colored...

A Hovsa! egy nagyszerű társasjáték, 2 - 4 játékos részére. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 4 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass és a memória mechanizmusokra.

Angol leírás

Roll and move game for four players. Each player have five slim pawns in their color. On turn each player rolls a d6 die and move one of their pawn along a spiral of 48 colored spaces. The goal is to reach the center space. The catch is that the board consists of two layers: An upper visible layer with holes, one for each space, for the slim pawns to rest in, and a lower layer with seven holes allowing a pawn to drop out of the game. Before playing, the lower layer is randomly rotated and flipped relative to the visible top layer. The players are only allowed to have two pawns at the board at the same time. A disappeared pawn is out of the game. If a player loses all their pawns the player is eliminated. Thus, players tries to remember the positions of the bottomless pits to avoid losing all pawns.

—user summary

Kategória: Verseny, Gyerek játék, Memória
Mechanizmus: Forgass és mozgass, Memória

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Memória

Ennél a játéknál nagyon fontos a jó memória, bizonyos elemeihez ez elengedhetetlen feltétel!

Kicsinkek

Elsősorban gyerekek számára készült, de a szülőknek is remek kikapcsolódást nyújthat a közös játék élménye.

Hovsa! társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Ajánlott életkor:  4+
  • Kiadók:  Joker
  • Elérhető nyelvek:  dán, finn, norvég, svéd

Kiadások

  • Danish/Finnish/Norwegian/Swedish edition
    • Nyelv: dán
    • Méretek: 22.5 cm x 34.5 cm x 5 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Hovsa! társasjátékhoz