Hot Pot
Videó beküldése

Hot Pot társasjáték

társasjáték, 2025
Értékelem!

A Hot Pot egy nagyszerű társasjáték, 2 - 7 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 60 perc. A társast, 7 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a memória, a merj és nyerj, a negotiation és az alliances mechanizmusokra. Szórakoztató ügyességi társasjáték az egész család számára. Próbáld meg kivenni a megfelelő ételt a...

A Hot Pot egy nagyszerű társasjáték, 2 - 7 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 60 perc. A társast, 7 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a memória, a merj és nyerj, a negotiation és az alliances mechanizmusokra.

A Kockamanó leírása:

Szórakoztató ügyességi társasjáték az egész család számára. Próbáld meg kivenni a megfelelő ételt a tálból! Húzz egy kártyát, nézd meg a rajta szereplő alapanyagokat, és már indulhat is a játék! Egy kiszámíthatatlan és pörgős ügyességi játék, amelyben az dönti el, ki a nyertes, hogy milyen gyorsan tudod kiszedni a hozzávalókat. Egyszerűnek tűnik? Gondold át újra! Csak a csipeszt vagy az evőpálcikát használhatod!

A játék menete:
Helyezd a tálat egy kemény felületre, például az asztalra vagy a padlóra! Tedd bele a tésztát és az ételeket, majd alaposan keverd össze! Ügyességi szintedtől függően vedd kézbe az evőpálcikát vagy a csipeszt! A kártyákat helyezd a tál mellé a könnyebb vagy a nehezebb feladattal felfelé! Keverd meg a kártyákat, és terítsd ki őket a tál körül úgy, hogy ne lehessen látni a teljesítendő feladatokat!
A játék célja: Gyűjts össze 5 feladatkártyát!
A legéhesebb játékos kezdi meg a játékot egy feladatkártya felfordításával. Amint elhangzik a HOT POT kiáltás, minden játékos elkezdi kiszedni a kártyán látható hozzávalókat, és igyekeznek azokat maguk elé helyezni. Mindenki egyszerre játszik. Csak evőpálcikát vagy csipeszt lehet használni. Aki elsőként gyűjti össze a szükséges hozzávalókat, hangos csámcsogással jelzi, hogy teljesítette a feladatot. Ha a játékos által kivett hozzávalók megegyeznek a kártyán szereplőkkel, akkor a játékos megtartja a kártyát, és maga elé helyezi.

Csomagolás mérete: 23 x 5 x 25 cm

Tartalom: 4 db csipesz a legfiatalabb játékosoknak, bambusz evőpálcikák, tészta, 1 db tál, 56 db feladat 28 kártyán, 40 db műanyag étel

Forrás: Kockamanó
Egy üzlet árulja ezt a játékot!
 • 6 170 Ft-tól
 • 1 ajánlat

Kategória: Alkudozás, Következtető, Memória
Mechanizmus: Memória, Merj és nyerj, Negotiation, Alliances

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Hot Pot társasjáték vásárlása, árak és üzletek


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 - 60 perc
 • Játékosok:  2 - 7
 • Ajánlott életkor:  7+
 • Tervező:  Quokka Jono, Quokka Ando
 • Illusztrátor:  Quokka Jono
 • Kiadók:  Quokka Games (II)
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2025
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 10 cm x 10 cm x 60 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Hot Pot társasjátékhoz