Horsin' Around
Videó beküldése

Horsin' Around társasjáték

társasjáték, 1985
Értékelem!

A Horsin' Around egy nagyszerű társasjáték, 2 - 6 játékos részére. A társast, 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass és a track movement mechanizmusokra.

Angol:
A trivia game about horses. The game board has two sides, a cross-country course and a steeple chase course. The game can be played on either side of the board, but the goal is...

A Horsin' Around egy nagyszerű társasjáték, 2 - 6 játékos részére. A társast, 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass és a track movement mechanizmusokra.

Angol leírás

A trivia game about horses. The game board has two sides, a cross-country course and a steeple chase course. The game can be played on either side of the board, but the goal is always to finish ahead of the other players.

Movement is decided by a combination of dice and answering trivia questions. The player is asked a question, and they add the dice value to the value of the correctly-answered question to get their movement for the turn. A player can usually opt out of the trivia, but that will slow down their movement to just the die roll. An incorrect answer ends the player's turn without advancing.

When an obstacle is in the way, the player must answer a trivia question to advance past the obstacle.

The first player to cross the finish line wins the game.

Kategória: Egyszerű
Mechanizmus: Forgass és mozgass, Track Movement

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Horsin' Around társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Ajánlott életkor:  10+
  • Kiadók:  (Unknown)
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • English edition
    • Kiadás éve: 1985
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Horsin' Around társasjátékhoz