Horseplay
Videó beküldése

Horseplay társasjáték

társasjáték, 2014
Értékelem!

A Horseplay egy kiváló társasjáték, 1 - 4 játékos részére. A játékmenet erősen épít a lose a turn és a négyszög-rács mechanizmusokra.

Angol:
Horseplay was originally designed in the 1980s, then published online in 2014. The game uses a square 9x9 grid as a playing area. Players begin in the middle of one side of the...

A Horseplay egy kiváló társasjáték, 1 - 4 játékos részére. A játékmenet erősen épít a lose a turn és a négyszög-rács mechanizmusokra.

Angol leírás

Horseplay was originally designed in the 1980s, then published online in 2014.

The game uses a square 9x9 grid as a playing area. Players begin in the middle of one side of the board, called the "paddock." Letter tiles are placed on alternating tiles on the grid, with empty spaces between each tile.

The players then use chess-style movement to collect the letter tiles before ending the round in a designated corner of the board. Once a player lands in a corner square, the "stables," their play is ended and they must wait for other players to finish.

At the end of the game, the players spell a word with the tiles they have collected. The highest scoring tile wins. Players who did not end in a "stable" get no points.

Kategória: Szójáték
Mechanizmus: Lose a Turn, Négyszög-rács

Akár egyedül is

Nem érnek rá a barátok? Ennél a társasjátéknál nem gond, ezt már egy személytől is lehet játszani!

Horseplay társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Tervező:  Ackadia
  • Kiadók:  (Web published)
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • English edition
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Horseplay társasjátékhoz