Highlight Maker Hoops
Videó beküldése

Highlight Maker Hoops társasjáték

társasjáték, 2022
Értékelem!

A Highlight Maker Hoops egy kiváló társasjáték, 1 - 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 30 perc. A társast, 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szimuláció, a solitaire és a move through deck mechanizmusokra.

Angol:
Highlight Maker Hoops is a Basketball sports-replay game that distils the action into the key highlights so a game can be completed in about 20 minutes. It uses a fast action...

A Highlight Maker Hoops egy kiváló társasjáték, 1 - 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 30 perc. A társast, 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szimuláció, a solitaire és a move through deck mechanizmusokra.

Angol leírás

Highlight Maker Hoops is a Basketball sports-replay game that distils the action into the key highlights so a game can be completed in about 20 minutes. It uses a fast action card (FAC) system where each card drawn indicates what kind of action is taking place. Each quarter, you'll draw up to 10 FACs that generate scoring opportunities, rebound possibilities, free throws and player substitutions. Once you understand what each type of action does, the gameplay is pretty quick. Each FAC will usually ask you to check whether the active player on the home or away team has a particular quality. If they do, the team will either score on offence or prevent a score on defence. Once a quarter is completed, the number of scoring successes for each team will then generate a match score that tallies up with normal basketball scoring. After four quarters, if the scores are less than four apart, there is a Final minute phase where furious action can take place to derive a final score. Otherwise, if the score isn't close, you ignore the Final Minute phase.

Kategória: Sport
Mechanizmus: Szimuláció, Solitaire, Move Through Deck

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Akár egyedül is

Nem érnek rá a barátok? Ennél a társasjátéknál nem gond, ezt már egy személytől is lehet játszani!

Highlight Maker Hoops társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  15 - 30 perc
 • Játékosok:  1 - 2
 • Ajánlott életkor:  12+
 • Tervező:  Keith Avallone
 • Kiadók:  PLAAY
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 23.5 cm x 29.8 cm x 4.4 cm
  • Súly: 0.6 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Highlight Maker Hoops társasjátékhoz