Hell Bent
Videó beküldése

Hell Bent társasjáték

társasjáték, 2020
Értékelem!

A Hell Bent egy nagyszerű társasjáték, 1 játékos részére, az átlagos játékidő 1 - 1.5 óra. A játékmenet erősen épít a terület mozgatás, a pakli építés, az alliances, a különböző típusú munkás és a worker placement with dice workers mechanizmusokra.

Angol:
Hell Bent is a solo tactical board game that provides a outdoor street and landmark interior combat experience in a rich cyberpunk setting. Pick up and complete missions to earn...

A Hell Bent egy nagyszerű társasjáték, 1 játékos részére, az átlagos játékidő 1 - 1.5 óra. A játékmenet erősen épít a terület mozgatás, a pakli építés, az alliances, a különböző típusú munkás és a worker placement with dice workers mechanizmusokra.

Angol leírás

Hell Bent is a solo tactical board game that provides a outdoor street and landmark interior combat experience in a rich cyberpunk setting. Pick up and complete missions to earn a ton of gear, NPC connections, reputation and much more.

The Villains Henchmen are popping up all over the city just salivating for something or someone to take down. Take out Henchmen before they trigger an attack. Earn rep fast and start building your army. Time the Villain fight to clash your troops and end the chaos.

You play Metallia Bandura, a world class personal security software designer with a full speed demon mod that she tweaked herself. She is lighting fast, powerful and impossible to track making her the only one who can stop the chaos.

In Hell Bent the objective is simple. A villain wants to terrorize Tokyo into his control. If he successfully destroys 3 land marks he is triumphant. If you stop him Tokyo is safe... for now.

—description from the designer

Kategória: Sci-Fi
Mechanizmus: Terület mozgatás, Pakli építés, Alliances, Különböző típusú munkás, Worker Placement with Dice Workers, Movement Points, Moving Multiple Units

Sci-fi

Ebben a társasjátékban megelevenednek a könyvekből, filmekből és számítógépes játékokból ismert tudományos fantasztikus történetek.

Akár egyedül is

Nem érnek rá a barátok? Ennél a társasjátéknál nem gond, ezt már egy személytől is lehet játszani!

Kártya pakli

Ennek a játéknak központi eleme a megfelelő pakli kiválasztása, építése vagy megtervezése!

Hell Bent társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  1 - 1.5 óra
 • Játékosok:  1
 • Tervező:  Nicki Brooks, Johnny Lee
 • Illusztrátor:  Nicki Brooks, Johnny Lee
 • Kiadók:  (Self-Published)
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 25.4 cm x 25.4 cm x 10.2 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Hell Bent társasjátékhoz