Heist: The Game of Chaos
Videó beküldése

Heist: The Game of Chaos társasjáték

társasjáték, 2020
Értékelem!

A Heist: The Game of Chaos egy remek társasjáték, 6 - 12 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 25 - 45 perc. A társast, 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szövetségek, a színészkedés és a vedd el mechanizmusokra.

Angol:
Heist is a fast-paced, collaborative party game that pits two teams of crooks against each other in a bank robbery gone mad. Gameplay is fueled by chaos and player interaction....

A Heist: The Game of Chaos egy remek társasjáték, 6 - 12 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 25 - 45 perc. A társast, 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szövetségek, a színészkedés és a vedd el mechanizmusokra.

Angol leírás

Heist is a fast-paced, collaborative party game that pits two teams of crooks against each other in a bank robbery gone mad. Gameplay is fueled by chaos and player interaction. There are no turns, just non-stop action.

Two crews will race to resolve tasks, remove targets and complete challenging mini-games by using tool cards and performing absurd actions. To win you'll need to stay on your toes and keep an eye out for your teammates. Who knows what will happen…? Why are those thugs after Gayle? Who turned off the lights? Where did this drink come from? Why’s Tommy sleepin’ on the job?

Win or lose, Heist is a blast to play — the bee's knees if you will. So roll up your sleeves, pour yourself a stiff one and get ready for the Heist of the century.

—description from the designer

Kategória: Kártyajáték, Partijáték, Akció / Ügyességi, Maffia, Humor, Nyomtasd és Játszd
Mechanizmus: Szövetségek, Színészkedés, Vedd el

Nagy csoport

Nyolc, vagy akár annál több személy esetén is játsztható!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Partijáték

A partijátékok nagyon fel tudják dobni bármelyik baráti összejövetel hangulatát, így azok szinte elengedhetetlen kellékei!

Heist: The Game of Chaos társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  25 - 45 perc
 • Játékosok:  6 - 12
 • Ajánlott életkor:  10+
 • Kiadók:  (Self-Published)
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • Print & Play edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Heist: The Game of Chaos társasjátékhoz