Hedbanz Lightspeed
Videó beküldése

Hedbanz Lightspeed társasjáték

társasjáték, 2023
Értékelem!

A Hedbanz Lightspeed egy kiváló társasjáték, 2 - 6 játékos részére. A társast, 6 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a questions and answers mechanizmusra. A klasszikus, gyors játékmenettel rendelkező Hedbanz társasjáték kicsik és nagyok nagy kedvence, a Hedbanz: Fénysebesség társasjáték azonban új szintre emeli a pörgős, családi...

A Hedbanz Lightspeed egy kiváló társasjáték, 2 - 6 játékos részére. A társast, 6 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a questions and answers mechanizmusra.

A Kockamanó leírása:

A klasszikus, gyors játékmenettel rendelkező Hedbanz társasjáték kicsik és nagyok nagy kedvence, a Hedbanz: Fénysebesség társasjáték azonban új szintre emeli a pörgős, családi kitalálósdit.

A játék során a szabályok egy "villanás" alatt megváltoznak az alapján, hogy a dobozban található elektronikus fejpánt a három szín közül melyikkel világít. Ha a fejpánt zölden világít, a játékosoknak mutogatással kell segíteniük a tippelőt. Ha narancssárgán, akkor minél gyorsabban kell válaszolniuk a kérdésekre, ha pedig a kék szín jelenik meg, 3 segítséget kell adniuk a fejpántot viselőnek.

A játék célja, hogy a soron következő játékos - a fejpánt viselése közben, kérdések feltevésével - minél több tárgyat, állatot, ételt stb. találjon ki, amíg a fejpánt nem jelez. Az a játékos nyer, aki a legtöbb kártyát kitalálja, ezáltal a legtöbb pontot gyűjti össze.

A társasjáték jó móka gyerekeknek, szülőknek és nagyszülőknek egyaránt. Tökéletes családi társasjáték a borongós napokra vagy estékre. A játék közben a résztvevők fejleszthetik deduktív érvelési készségüket, asszociációs- és kommunikációs készségüket és még sok mást.

Csomagolás mérete: 26,7 x 26,7 x 5,4 cm

Tartalom: 1 db Hedbanz világító egység, 1 db fejpánt, 74 db kártya, 3 db kérdéskártya, 3 db segítségkártya, útmutató. A játék elemmel működik (2 X AAA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.

Forrás: Kockamanó
6 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 7 490 Ft-tól
 • 6 ajánlat

Kategória: Partijáték, Következtető
Mechanizmus: Questions and Answers

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Partijáték

A partijátékok nagyon fel tudják dobni bármelyik baráti összejövetel hangulatát, így azok szinte elengedhetetlen kellékei!


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Ajánlott életkor:  6+
 • Kiadók:  Spin Master Ltd.
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 26.7 cm x 5.1 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Hedbanz Lightspeed társasjátékhoz