Gridblock
Videó beküldése

Gridblock társasjáték

társasjáték, 2018
Értékelem!

A Gridblock egy nagyszerű társasjáték, 2 - 4 játékos részére. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés, a terület befolyásolás/irányítás és a rács mozgás mechanizmusokra.

Angol:
Gridblock is an abstract card driven game, where players have to move on a tile grid and try to place markers in order to score victory points. Each player has a deck of six...

A Gridblock egy nagyszerű társasjáték, 2 - 4 játékos részére. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés, a terület befolyásolás/irányítás és a rács mozgás mechanizmusokra.

Angol leírás

Gridblock is an abstract card driven game, where players have to move on a tile grid and try to place markers in order to score victory points. Each player has a deck of six cards, which show a combination of movement points from 1 to 3 and one of six symbols. Markers may only be places, if the symbol on the played card matches the symbol on the tile their movement ends on. Bonus points may be scored if a player manages to place multiple markers on a single tile.

The game is played with the components of the Green Box of Games. The Meeple Mini Expansion is not needed to play this game.

Gridblock won the Best Original Game category of the 2018 Green Box of Games Design Contest.

Kategória: Kártyajáték, Stratégia
Mechanizmus: Pakli tervezés, Terület befolyásolás/irányítás, Rács mozgás

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Gridblock társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Tervező:  André Heines
  • Kiadók:  (Web published)
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • English edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Gridblock társasjátékhoz