Gloobz
Gloobz
Gloobz
Gloobz
Videó beküldése

Gloobz

Társasjáték, 2014
Értékelem!

A Gloobz egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 perc. A játékot 2014-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb gyerekjáték kategóriában. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 6 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a minta felismerés mechanizmusra. Gloobz ár: 5...

A Gloobz egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 perc. A játékot 2014-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb gyerekjáték kategóriában. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 6 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a minta felismerés mechanizmusra.

A Kockamanó leírása:

Gloobz ár: 5 790Ft. A Gloobz társasjáték imádnivaló szörnyecskéi hamar belopják magukat a szívünkbe, de vigyáznunk kell, mert ha elszaporodnak, nagy rumlit tudnak maguk után hagyni. A játék során a kis lények alakjához és színeihez passzoló figurákat sorakoztatunk fel az asztalon, majd egymás után csapunk föl szörnyecskés kártyákat, hozzátéve mielőtt meglátnánk, hogy a lapon többségben vagy kisebbségben lévő teremtményeket kell keresnünk. Ennek alapján kell a megfelelő tulajdonságokhoz kapcsolódó figurákat elkapnunk az asztalról, ezekért kapjuk pontjainkat. De csak akkor, ha jól választottunk, hiszen a Gloobz társasjátékban a gyorsaság mellett az is kulcsfontosságú, hogy nagyon odafigyeljünk , amikor a kiszemelt szörnyecskékre vadászunk.

Forrás: Kockamanó
Egy felhasználó és 2 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 4 000 Ft-tól
 • 3 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Akció / Ügyességi, Gyerek játék
Mechanizmus: Minta felismerés

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Gloobzannahernadi1, Hegyvidék Központ, Mom Park, Budagyöngye

Akár cserélném is! Csak személyesen itt: Hegyvidék Központ, Mom Park, Budagyöngye!

Eladó hibátlan állapotú Gloobz társasjáték. Csere is érdekel: Szócsapdák, Szüret, Csak egy, Köszöntünk álmaid városában.
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Gloobz társasjáték videók (2)

Díjak és jelölések

Kommentek

Kommentek

 • saxomusic

  2019-07-28 23:10:17

  Egyszerű, a gyors reagálási képességet fejlesztő kártyajáték. A játékot a különböző figurák elkapása színesíti. A figuráknak különböző színűk és formájuk van. A formát a figurák jelölik, a színt pedig a festékesvödrök. A játék során felfordítunk egy kártyát, amin figurákat látunk. Ha a kártyát felfordító játékos azt mondja a kártya felfordítása előtt, hogy "Több Gloobz", akkor az asztalon körbetett figurák közül azokat kell elkapni, amelyek színei és formái a legtöbbször szerepelnek a fordított kártyán. Ha azt kiabáljuk, hogy " Kevesebb Gloobz", akkor pedig azokat a figurákat kell elkapni, melyeknek a színei és formái a legkevesebbszer vagy nem is fordulnak elő a kártyán. Aki a leghamarabb kapja el az adott figurát, egy pontot nyer. A játékot izgalmasabbá teszik a spediális kártyák: ha "megagloobz" látható az egyik kártyán, ezt a figurát kell elkapni leghamarabb, ugyanis ez éri a legtöbb pontot ilyenkor. A "Gloobzhajsza" akkor veszi kezdetét, ha egy vagy több nyagyító szerepel az adott kártyán. Ekkor az összes figurát el lehet kapni. Ahány figurát kapunk el, annyi pontot szerzünk. A játékszabály felkínál több járékvariációt is, valamint ajánl könnyítést a fiatalabb játékosok számára. Játszhatjuk velük úgy, hogy kivesszük a speciális kártyákat a pakliból. Vagy csak formák vagy színek alapján, így kevesebb figura közül kell kiválasztani a jót. Remek gyorsasági játék, mely könnyed kikapcsolódást nyújt. Két fővel is jól játszható. Koncentrációt és odafigyelést igénylő játék.

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 perc
 • Játékosok:  2 - 6
 • Ajánlott életkor:  6+
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  Alexandre Droit
 • Illusztrátor:  Maxim Cyr
 • Kiadók:  Gigamic, Albi
 • Elérhető nyelvek:  cseh, holland, angol, észt, francia, német, görög, magyar, olasz, lett, litván, lengyel, román, orosz, spanyol, ukrán, szerb, irán

Kiadások

 • Multilingual first edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 14.5 cm x 20 cm x 6.7 cm
 • Czech edition
  • Nyelv: cseh

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Gloobz társasjátékhoz