Gigi Gnomo
Gigi Gnomo
Gigi Gnomo
Gigi Gnomo
Videó beküldése

Gigi Gnomo társasjáték

társasjáték, 2016
Értékelem!

A Gigi Gnomo egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 5 éves kortól is játszható. Gigi Gnomo ár: 10 990Ft. Vigyázva lehet csak a törpék kincsét megszerezni, aki figyelmetlen, Gigi Gnomo könnyen elvarázsolja! Egy erdei séta közben a játékosok...

A Gigi Gnomo egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 5 éves kortól is játszható.

A Kockamanó leírása:

Gigi Gnomo ár: 10 990Ft. Vigyázva lehet csak a törpék kincsét megszerezni, aki figyelmetlen, Gigi Gnomo könnyen elvarázsolja! Egy erdei séta közben a játékosok rátalálnak a törpék mesés kincsére, amit mindenki szívesen hazavinne. De a kincseket Gigi Gnomo őrzi, és aki alulbecsüli az ő varázserejét, könnyen úgy járhat, hogy a keze a jobb fülcimpájához ragad, vagy az asztal körül futkározik. Hogy a bűbáj csak egy körig tart, vagy a játék végéig, nem tudni...Ahogy azt sem, kinek sikerül hazavinnie a kincset! De azt igen, hogy minden gyerek jól fog szórakozni!

Forrás: Kockamanó
9 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 8 990 Ft-tól
 • 9 ajánlat

Kategória: Gyerek játék

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Gigi Gnomo társasjáték videók (1)

Kommentek

Kommentek

 • saxomusic

  2019-07-28 21:47:20

  Egyszerűen tanulható kincskeresős társasjáték. A játék során 5 kincset kell begyűjteniük a játékosoknak az erdőben "sétálgatva". A bábuk mozgatása dobókockák segítségével történik. Ahány lábnyomot dobtunk a kockákkal, annyi lépést tehetünk meg. Ha a kockákkal forgatást dobunk, ez hatással lesz a játékostáblára, ugyanis el kell forgatni a tábla alatt. Az egyes mezőkön így lyuk keletkezik, és leeshetünk a játékostábláról. Ha leesünk, ez ránk is hatással lesz, ugyanis húznunk kell egy varázskártyát, ami megmutatja, hogy hogyan kell folytatnunk tovább a játékot (pl.: fülünket kell fogni a jéték végéig; körbe kell futnunk az asztalt; vagy utánoznunk kell a boci hangját...). Ezek a varázslatok egyre csak gyűlnek, de egy-egy kincskártyáért cserébe eladhatóak, ha valaki meg szeretne egytől szabadulni. Sokszor le lehet esni, ami kicsit ronthat a játékélményen, így én könnyíteni szoktam a játékmeneten a kisebb gyerkőcöknél, hogy egy körön keresztül kell csak az adott kártya hatását elvégezni. Így nem gyűlik fel annyi varázslat, és a gyerekek is élvezik, hogy mindig mást kell csinálni. :D

  A memóriának is fontos szerepe van a játék során, ugyanis az a kincs, amire ráléptünk, az egyik fa gyökerén találjuk meg, amik el vannak rejtve a doboz oldalába. Ha kihúzunk egy fát, és függetlenül attól, hogy az a kincs van-e rajta amin a bábunk áll, a fa átvándorol egy üres helyre. Ha jó fát húztunk ki, megszerezzük a kincset, ha nem, nem kapunk semmit. Ez a memória mellett jó figyelemfejlesztő hatású is. Sok döntéshelyzetbe is kerülünk a játék során, ugyanis amikor dobunk a kockákkal, mi dönthetjük el, hogy abból mennyit szeretnénk lelépni. Kisebb gyerekekkel is játszható. A vicces feladatok megmozgatják a játékosokat amellett, hogy remek szórakozást nyújt számunkra a játék.

 • nagysandor.mc

  2019-07-27 21:52:19

  Vidám társasjáték gyerekeknek! :)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  5+
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  Marco Teubner
 • Kiadók:  HUCH! & friends
 • Elérhető nyelvek:  holland, angol, francia, német, spanyol

Kiadások

 • First edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 29.5 cm x 29.5 cm x 7 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Gigi Gnomo társasjátékhoz