Galactic Smugglers
Videó beküldése

Galactic Smugglers társasjáték

társasjáték, 2014
Értékelem!

A Galactic Smugglers egy kiváló társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast, 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szerepjátszás, a terület mozgatás és a kockadobás mechanizmusokra.

Angol:
The Antares Galaxy System is a merging inter-planetary commerce system, however, not all is blissful and peaceful in the Antares System. One Planet, Xanthar, has grown...

A Galactic Smugglers egy kiváló társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast, 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szerepjátszás, a terület mozgatás és a kockadobás mechanizmusokra.

Angol leírás

The Antares Galaxy System is a merging inter-planetary commerce system, however, not all is blissful and peaceful in the Antares System. One Planet, Xanthar, has grown particularly powerful under the oppressive leadership of a power-hungry, ruthless and brutal ruler, T’arNak! Meanwhile, you and the other players are Free Merchant Traders, buying commodities from a Planet with a large supply and selling them to Planets in need. Now, it is getting a bit tricky and dangerous as T’arNak’s Star Legions are increasing their presence and enforcing their strict trade regulations. The citizens of the Antares System need brave, heroes like you to help them throw off the yoke of T’arNak’s oppression.

The goal of the Players, is to gain the most Star Credits (SC) before the end of the 20th Round. The Player with the most Credits is the winner. In addition, the Heroes will undertake various missions to thwart T’arNak’s operations. The game automatically ends when the first Hero successfully completes 10 of these “Special” missions. If playing solo, the goal is to survive and gain 10,000 Credits or complete 10 Special Missions.

You can find Galactic Smugglers at the following URL:

http://www.berserkergames.net

Kategória: Sci-Fi, Kaland, Világűr, Nyomtasd és Játszd
Mechanizmus: Szerepjátszás, Terület mozgatás, Kockadobás

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Szerepjáték

Ebben a játékban karaktereket kell megszemélyesítened! Ez lehet egy saját, vagy akár a játék által biztosított karakter is.

Sci-fi

Ebben a társasjátékban megelevenednek a könyvekből, filmekből és számítógépes játékokból ismert tudományos fantasztikus történetek.

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 perc
 • Játékosok:  1 - 4
 • Ajánlott életkor:  10+
 • Tervező:  Erik von Rossing
 • Illusztrátor:  Erik von Rossing
 • Kiadók:  (Web published), Berserker Games
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • First edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Galactic Smugglers társasjátékhoz