Frosch und Fliege
Videó beküldése

Frosch und Fliege

Társasjáték,
Értékelem!

A Frosch und Fliege egy remek társasjáték, 2 - 6 játékos részére. A társas elsősorban gyerekeknek készült. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass és a pontról pontra mozgás mechanizmusokra.

Angol:
"Fridolin-Spiele in der Tüte" Nr. 8 (between 1921-1928) The frogs sit on the four green spaces. The flys start at the upper left corner. Each player has five flys, but only one...

A Frosch und Fliege egy remek társasjáték, 2 - 6 játékos részére. A társas elsősorban gyerekeknek készült. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass és a pontról pontra mozgás mechanizmusokra.

Angol leírás

"Fridolin-Spiele in der Tüte" Nr. 8 (between 1921-1928)

The frogs sit on the four green spaces. The flys start at the upper left corner. Each player has five flys, but only one of them in play at any time. If a fly gets eaten or catched the player starts with the next one. If a player gets a fly on the nose of the human figure in the center of the game board,he wins the game. Movement is determinet with a special fling die, a handle with three numbered discs (1-3 on the front side and a blank back) on a string.

If a fly gets on a space with a frog it gets eaten. On a blue space the fly is caught by the human. If a fly gets on a red space it at once advances along the arrow to the next yellow space.

If a player flings a 6 he shouts "Quak Quak", flings again and moves a frog of his choice. If the frog lands on a fly, the fly gets eaten.

—user summary

Kategória: Gyerek játék, Állat
Mechanizmus: Forgass és mozgass, Pontról pontra mozgás

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Kicsinkek

Elsősorban gyerekek számára készült, de a szülőknek is remek kikapcsolódást nyújthat a közös játék élménye.

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Kiadók:  Fridolin Verlag
  • Elérhető nyelvek:  német

Kiadások

  • German edition
    • Nyelv: német
    • Méretek: 24.5 cm x 34 cm x 0.3 cm
    • Súly: 0.1 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Frosch und Fliege társasjátékhoz