Förbjuden Zon: brädspel efter undergången
Videó beküldése

Förbjuden Zon: brädspel efter undergången

Társasjáték, 2013
Értékelem!

A Förbjuden Zon: brädspel efter undergången egy nagyszerű társasjáték, 2 - 5 játékos részére. A játékmenet erősen épít a terület mozgatás, a kockadobás és a játékos kiiktatás mechanizmusokra.

Angol:
Förbjuden Zon is a dystopic semi-cooperative board game, with a Stockholm setting. From the start of the game is good for the players to cooperate with the other players, but in...

A Förbjuden Zon: brädspel efter undergången egy nagyszerű társasjáték, 2 - 5 játékos részére. A játékmenet erősen épít a terület mozgatás, a kockadobás és a játékos kiiktatás mechanizmusokra.

Angol leírás

Förbjuden Zon is a dystopic semi-cooperative board game, with a Stockholm setting. From the start of the game is good for the players to cooperate with the other players, but in the end of the game it is better to steal items from them. The board has four special sectors: Tunnels, Junkyard, Ark, and Mekano. You can only visit those one time in each game. The players need to pass through all of these. A player can be one of five characters in the game, who is better or worse at the four abilities (negotiate, habit, technology, and combat). The players roll two D6 and moves, draws Ruin card, one event cards and then a item card. Each item card has a "treasure value" from 1-3. If a player lose of lifepoints he is out of the game. The winner is the player that can escape "the zone", the board, with most total value on item cards.

Kategória: Sci-Fi, Kockajáték, Felfedező, Környezet
Mechanizmus: Terület mozgatás, Kockadobás, Játékos kiiktatás

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Sci-fi

Ebben a társasjátékban megelevenednek a könyvekből, filmekből és számítógépes játékokból ismert tudományos fantasztikus történetek.

Dobókockák

A társasjáték mechanizmusának központi eleme, de legalábbis fontos része, a kockákkal való dobás/gurítás

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Tervező:  Tomas Härenstam
  • Illusztrátor:  Magnus Fallgren
  • Kiadók:  Fenix, Fria Ligan
  • Elérhető nyelvek:  svég

Kiadások

  • Fenix edition
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: svég

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Förbjuden Zon: brädspel efter undergången társasjátékhoz