Forbidden Psalm
Videó beküldése

Forbidden Psalm

Társasjáték, 2021
Értékelem!

A Forbidden Psalm egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít az akció pontok, a váltakozó képességek, a szerepjátszás, a kockadobás és a measurement movement mechanizmusokra.

Angol:
Forbidden Psalm is a tabletop skirmish game set in the world of the Mork Bork role playing game. Playable solo, co-operatively or competively, players start by creating their...

A Forbidden Psalm egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít az akció pontok, a váltakozó képességek, a szerepjátszás, a kockadobás és a measurement movement mechanizmusokra.

Angol leírás

Forbidden Psalm is a tabletop skirmish game set in the world of the Mork Bork role playing game. Playable solo, co-operatively or competively, players start by creating their warband of five adventurers, using random tables to add in flaws and features. Weapons and armour are purchased.

The book contains ten scenarios which can be linked together to form a campaign. The game is played out over a 2' by 2' area, using inches to measure movement. Each scenario has a variety of goals to be achieved as enemies are spawned and attack.

Once the scenario has ended -- either due to successfully completing it and escaping, or time running out (it works on a system of rounds), or the warband being wiped out -- experience is determined, treasure and items can be sold for gold, and characters can spend XP to improve their abilities.

The game also includes instructions on how to generate scenarios, as well as a bonus cart-racing game.

Kategória: Fantasy, Harc, Miniatűrök, Könyv
Mechanizmus: Akció pontok, Váltakozó képességek, Szerepjátszás, Kockadobás, Measurement Movement

Szerepjáték

Ebben a játékban karaktereket kell megszemélyesítened! Ez lehet egy saját, vagy akár a játék által biztosított karakter is.

Fantasy

Mágia, kard, harc, lovagok, papok és minden, ami egy jó fantasy-hez tartozik!

Akár egyedül is

Nem érnek rá a barátok? Ennél a társasjátéknál nem gond, ezt már egy személytől is lehet játszani!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Komplexitás:  Egyszerű
  • Tervező:  Kevin Rahman
  • Kiadók:  (Self-Published)
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • English edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Forbidden Psalm társasjátékhoz