Flicker
Videó beküldése

Flicker

Társasjáték, 2016
Értékelem!

A Flicker egy nagyszerű társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A társast, 6 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a minták, a minta felismerés, a connections és a négyszög-rács mechanizmusokra.

Angol:
Introduction Flicker is a connection game for two players: Black and White. It's played on the intersections (points) of an initially empty square board. The top and bottom edges...

A Flicker egy nagyszerű társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A társast, 6 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a minták, a minta felismerés, a connections és a négyszög-rács mechanizmusokra.

Angol leírás

Introduction

Flicker is a connection game for two players: Black and White. It's played on the intersections (points) of an initially empty square board. The top and bottom edges of the board are colored black; the left and right edges are colored white.

Definitions

A weak pair is a set of two like-colored, diagonally adjacent stones such that there is no like-colored stone orthogonally adjacent to both.

Play

Black plays first, then turns alternate. On your turn, you must either place a stone of your color on an empty point or remove a stone from an enemy weak pair.

You can't place a stone where your opponent just removed a stone from or remove a stone your opponent just placed. Also, you can't make a removal if either player made one on their single latest turn.

If you have no move available on your turn, you must pass. Passing is otherwise not allowed.

The game is won by the player who completes a chain of orthogonally adjacent stones of their color touching the two opposite board edges of their color.

If a board position is repeated with the same player to move, the game ends in a draw. This can happen in certain positions with a board full of stones, but no such position has been conceived yet where creating a repetition is the optimal course of play.

Pie rule

The pie rule is used in order to make the game fair. This means that White will have the option, on their first turn only, to change sides instead of making a regular move.

Kategória: Stratégia, Nyomtasd és Játszd
Mechanizmus: Lapka-elhelyezés, Minták, Minta felismerés, Connections, Négyszög-rács

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Nyomtasd

Ennek a játéknak bizonyos elemei, vagy a társasjáték teljes egésze, otthon is kinyomtatható és játszható.

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  45 perc
 • Játékosok:  2
 • Ajánlott életkor:  6+
 • Tervező:  Luis Bolaños Mures
 • Kiadók:  (Web published)
 • Elérhető nyelvek:  (semleges)

Kiadások

 • First edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: (semleges)

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Flicker társasjátékhoz