Firefly: The Game – Space Bazaar Loot Crate
Videó beküldése

Firefly: The Game – Space Bazaar Loot Crate

Kiegészítő, 2016
Értékelem!

Ez a játék a Firefly: The Game kiegészítője.

A Firefly: The Game – Space Bazaar Loot Crate egy közepesen összetett kiegészítő a Firefly: The Game társasjátékhoz, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 2 - 4 óra is lehet. Az alapjátékot 2013-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb tematikus játék kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 13 éves kortól ajánljuk...

A Firefly: The Game – Space Bazaar Loot Crate egy közepesen összetett kiegészítő a Firefly: The Game társasjátékhoz, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 2 - 4 óra is lehet. Az alapjátékot 2013-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb tematikus játék kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 13 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a fogd és vidd, a kereskedés, a váltakozó képességek, a kártya húzás és a kockadobás mechanizmusokra.

Kategória: Sci-Fi, Kiegészítő, Film / TV / Rádió alapú, Világűr
Mechanizmus: Fogd és vidd, Kereskedés, Váltakozó képességek, Kártya húzás, Kockadobás, Terület befolyásolás/irányítás, Vedd el

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

Hosszú

Hosszú játékidő! Ha egy egész estés/napos kikapcsolódásra vágysz ez a neked való!

Sci-fi

Ebben a társasjátékban megelevenednek a könyvekből, filmekből és számítógépes játékokból ismert tudományos fantasztikus történetek.

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

A Firefly: The Game társasjáték és kiegészítői (18)

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  2 - 4 óra
  • Játékosok:  1 - 4
  • Kiadók:  Gale Force Nine, LLC
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • English edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Firefly: The Game – Space Bazaar Loot Crate társasjátékhoz