FCK CDL KLL
Videó beküldése

FCK CDL KLL

Társasjáték, 2020
Értékelem!

A FCK CDL KLL egy kiváló társasjáték, 1 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 5 - 15 perc. A társast felnőtteknek ajánljuk! A játékmenet erősen épít a minták és a matching mechanizmusokra.

Angol:
FCK CDL KLL is a card game of brains and silliness where you find yourself searching for a sharkpig having sex with a pregnant angel or a unicorn killing a yellow snowman or a...

A FCK CDL KLL egy kiváló társasjáték, 1 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 5 - 15 perc. A társast felnőtteknek ajánljuk! A játékmenet erősen épít a minták és a matching mechanizmusokra.

Angol leírás

FCK CDL KLL is a card game of brains and silliness where you find yourself searching for a sharkpig having sex with a pregnant angel or a unicorn killing a yellow snowman or a former president cuddling with the devil.

On a 3x3 tableau of 9 cards, players attempt to create a "Perfect 9" by playing 3 horizontal Trifectas and 3 vertical Trifectas - a Trifecta being 3 cards in a row or column containing the same character. There are 3 "suits" of card FCK, CDL, and KLL and 11 different characters.

A Horizontal Trifecta must have all three suits of card (FCK+CDL+KLL) and a Vertical Trifecta must have all the same suit (i.e., KLL+KLL+KLL)

Each round player may either switch 1 card from the middle tableau of 9 cards to their own tableau of 9 cards or add 9 more cards to the middle.

Additional turns may be gained by achieving a "Holy Trifecta" in which the same two characters appear three times in a row.

FCK cards can be used to switch cards from tableaus of their opponents.

Kategória: Partijáték, Humor, Felnőtt
Mechanizmus: Minták, Matching

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Partijáték

A partijátékok nagyon fel tudják dobni bármelyik baráti összejövetel hangulatát, így azok szinte elengedhetetlen kellékei!

Akár egyedül is

Nem érnek rá a barátok? Ennél a társasjátéknál nem gond, ezt már egy személytől is lehet játszani!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  5 - 15 perc
 • Játékosok:  1 - 6
 • Tervező:  Hugleikur Dagsson
 • Illusztrátor:  Hugleikur Dagsson
 • Kiadók:  Dagsson
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 5.1 cm x 5.1 cm x 2.5 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) FCK CDL KLL társasjátékhoz