Fast & Frog
Videó beküldése

Fast & Frog társasjáték

társasjáték, 2019
Értékelem!

A Fast & Frog egy kiváló társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 perc. A társast, 3 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kockadobás mechanizmusra. A rejtély egy tó, melyben liliomúak vannak, a gyalogok pedig békák, gyorsan segítenek a békáknak a tóban áthaladni. Az első, aki az összes békájával keresztezi...

A Fast & Frog egy kiváló társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 perc. A társast, 3 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kockadobás mechanizmusra.

A Kockamanó leírása:

A rejtély egy tó, melyben liliomúak vannak, a gyalogok pedig békák, gyorsan segítenek a békáknak a tóban áthaladni. Az első, aki az összes békájával keresztezi a tavat, megnyeri a játékot.

A szórakoztató játék könnyen telepíthető és szórakoztató a gyerekeknek.

Játékleírás:

Ajánlott: 3 éves kortól

Játékosok száma: 2 fő

A játék tartalma: 1 db 4 db-os puzzle, 8 bábu, 2 dobókocka

A játék célja, hogy te legyél az első akinek az összes békája átér a túl oldalra.

Összerakjuk a puzzlet és a békákat a start mezőre helyezzük. A játékosok kiválasztják, melyik békával szeretnének lenni. Majd mindenki elveszi a békával azonos színű dobókockát. A játékosok egyszerre dobnak és aki a nagyobbat dobott az kezd. A játékos dob és annyit lép a békával amennyi kockán látható. Ezután a következő játékos jön. Ha a béka olyan mezőre érkezik ahol már áll egy béka, akkor harc következik. A játékosok dobnak, majd aki a nagyobbat dobta, az visszarakja az ellenfél békáját a start mezőre és a sajátjával annyit lép, amennyit dobott. A célnál, ha a játékos már csak 3 mezőre van,de 6-ot dobott akkor is beléphet a célba. A játékot az nyeri akinek elsőként éri el az összes békája a célt.

Miért kell minden családba Janod?

Az 1970-ben, Franciaországban alapított vállalkozás a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma a gyerekek és szüleik igényesen megmunkált és megálmodott játékokkal találkozhatnak a boltokban. A francia, kissé művészi stílus végigkíséri minden termék külsejét. Minden korosztály megtalálja benne a magának valót.

A piciknek vannak fából gyártott játékok, húzogatós, tologatós állatkák, kocsik, benne színes kockákkal. Válogatni lehet a különböző hangszerekből, ügyességi és gondolkodtató játékokból.

De gondoltak a nagyobbakra is: kártyák, társasjátékok, babaházak közül lehet választani. Grafikája, külleme egy különleges árucsoportot jellemez, de a csomagolása is fantáziadús, a társasjátékok, kártyák kis táskába vannak csomagolva, hogy később praktikusan lehessen a dobozában tárolni a játékokat…

Forrás: Kockamanó
2 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 2 990 Ft-tól
 • 2 ajánlat

Kategória: Verseny, Állat
Mechanizmus: Kockadobás

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  15 perc
 • Játékosok:  2
 • Ajánlott életkor:  3+
 • Kiadók:  Janod Jeux
 • Elérhető nyelvek:  angol, francia, német, olasz, spanyol

Kiadások

 • Multilingual edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 10 cm x 12.5 cm x 3.5 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Fast & Frog társasjátékhoz