Family Farm
Family Farm
Videó beküldése

Family Farm társasjáték

társasjáték, 2013
Értékelem!

A Family Farm egy remek társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 4 éves kortól is játszható. Family Farm társasjáték ár: 4 520Ft. Egy vidám megfigyelőkészség és memóriafejlesztő játék - A Family Farmon mindig történik valami. Az állatok elbújnak, a dolgok mindig másik...

A Family Farm egy remek társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 4 éves kortól is játszható.

A Kockamanó leírása:

Family Farm társasjáték ár: 4 520Ft.
Egy vidám megfigyelőkészség és memóriafejlesztő játék - A Family Farmon mindig történik valami. Az állatok elbújnak, a dolgok mindig másik helyen tűnnek fel. Aki villámgyorsan megtalálja tábláján a különböző dolgokat, az megnyeri a játékot.

Forrás: Kockamanó
Egy üzlet árulja ezt a játékot!
 • 3 290 Ft-tól
 • 1 ajánlat

Kategória: Gyűjtögetés, Akció / Ügyességi, Idő alapú, Gyerek játék, Memória

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Kommentek

Kommentek

 • saxomusic

  2019-07-26 19:57:23

  Memóriát és megfigyelőkészséget fejlesztő farmos témájú társasjáték. A szabályok egyszerűek és könnyen megtanulhatóak. Mindneki kap a kezébe egy farmos táblát, melyen 12 különböző tárgy szerepel. A játékosok egymás után középre felfordítanak egy-egy kártyát, és a rajta szereplő két dolgot minél hamarabb meg kell keresni a játékosoknak a saját farmos táblájukon. Ha találnak egyezést, rá kell csapni a középen lévő kártyára. Aki először csapott, megtarthatja a kártyát. Aki a legtöbb kártyát gyűjti, megnyeri a játékot. Nehezítésként lehegy úgy is játszani a játékot, hogy mielőtt elkezdődne a játék, mindenki a tábláján található dolgokat megpróbálja megjegyezni. Ezután a táblákat nem lehet megnézni, le kell fordítani, és emlékezetből kell a felfordított kártyákra rácsapni. A kártyák elfogyása után ellenőrizni kell, hogy tényleg szerepelt-e az adott tárgy a játékosok tábláján. Azok a kártyák érnek pontot, amik szerepeltek az adott játékos tábláján. Remekül fejleszti a gyerekek szókincsét, vizuális memóriáját és észlelését, valamint a gyors reakcióképességet. Kitűnően alkalmazható fejlesztések alkalmával, akár kisebb gyerekekkel is játszható. Részletes játékszabály itt található.

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 perc
 • Játékosok:  2 - 5
 • Ajánlott életkor:  4+
 • Tervező:  Carlo A. Rossi
 • Kiadók:  Piatnik
 • Elérhető nyelvek:  holland, angol, francia, német, olasz, török

Kiadások

 • First edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: holland

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Family Farm társasjátékhoz