Exodus: Edge of Extinction – Kickstarter Limited Components
Videó beküldése

Exodus: Edge of Extinction – Kickstarter Limited Components társasjáték Kiegészítő

társasjáték Kiegészítő, 2015
Értékelem!

Ez a játék az Exodus: Edge of Extinction kiegészítője.

Az Exodus: Edge of Extinction – Kickstarter Limited Components egy összetett kiegészítő az Exodus: Edge of Extinction társasjátékhoz, 1 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 2 óra is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az akció pontok, az aukció/licit, a váltakozó...

Az Exodus: Edge of Extinction – Kickstarter Limited Components egy összetett kiegészítő az Exodus: Edge of Extinction társasjátékhoz, 1 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 2 óra is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az akció pontok, az aukció/licit, a váltakozó képességek, a szavazás és az egyidejű akciók mechanizmusokra.

Kategória: Civilizáció, Sci-Fi, Kiegészítő
Mechanizmus: Akció pontok, Aukció/Licit, Váltakozó képességek, Szavazás, Egyidejű akciók, Hatszög-rács, Terület mozgatás, Kockadobás, Terület befolyásolás/irányítás

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

Hosszú

Hosszú játékidő! Ha egy egész estés/napos kikapcsolódásra vágysz ez a neked való!

Sci-fi

Ebben a társasjátékban megelevenednek a könyvekből, filmekből és számítógépes játékokból ismert tudományos fantasztikus történetek.

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Az Exodus: Edge of Extinction társasjáték és kiegészítői (7)

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  2 óra
  • Játékosok:  1 - 6
  • Ajánlott életkor:  14+
  • Kiadók:  NSKN Legendary Games (NSKN Games)
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • First edition
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: angol