Espresso Fishing
Videó beküldése

Espresso Fishing társasjáték

társasjáték, 2014
Értékelem!

Az Espresso Fishing egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kockadobás mechanizmusra. Espresso Fishing társasjáték ár: 3 490Ft. Kockadobó horgászjáték, amiben a játékosok a...

Az Espresso Fishing egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kockadobás mechanizmusra.

A Kockamanó leírása:

Espresso Fishing társasjáték ár: 3 490Ft. Kockadobó horgászjáték, amiben a játékosok a dobozba bedobott halakat kockadobással próbálják meg kihorgászni. A sikeres horgászathoz kukacokat és horgot is ki kell dobni. Aki bakancsot dobott, nem figyelt eléggé a horgászat alatt, talán el is bóbiskolt, így üres kézzel távozik, kivéve akkor ha bedobott egy-két espresso-t, hogy ébren maradjon.

Forrás: Kockamanó

Kategória: Kockajáték
Mechanizmus: Kockadobás

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Espresso Fishing társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Kommentek

 • elistvan

  2022-08-28 15:54:09

  Aranyos gyerekjáték. Mindenki kap 2db kis fekete kávé zsetont. Kinyitjuk a dobozt, aminek az alja egy tavat szimbolizál, ebben vannak különböző alakú gumihalak. A szerencsétől függ mennyit húzhatuk ki vakon belőle (van közte egy arany is ami döntetlen esetén eldönti a játék végkimenetelét). Öt speciális kockával dobunk (3 kék, 2 piros), minden egyes kockadobás után mi döntjük el, hogy hány kockát tartunk meg és mindegyikkel 1x újradobhatunk ha nem tetszik a dobás eredménye. A kockák horgot, hullámokat (1-2-0,5) vagy kukacot tartalmaznak. A dobásaink után megszorozzuk a dobott horgok számát (összeadjuk) a dobott hullámok számával. De ehhez muszáj a dobott kockák eredménye közt legalább egy kukacnak lennie. (ez a feltétele a horgászásnak) Ha pl. dobtunk 1db 0,5-es (üres hullámot), egy 1x-es hullámot, és egy duplát, egy horgot és egy kukacot az azt jelenti, Hogy 0,5+1+2=3,5 hullám (lefelé kerekítve 3) vagyis 3x dobhatunk a fehér kockával. A fehér kockán az alábbi szimbólumok szerepelnek: cipő, z betűk (elalvás jele), 1 hal, illetve 2 hal. Amilyet dobtunk annak fejében, húzhatunk 1 vagy 2 halat vagy nem kapunk semmit (bakancs dobása). Ha z betűt hűzunk elvileg eludtunk és azonnal a következő játékos jön. (kivéve ha beadunk egy kávé zsetont a nálunk lévő kettőből). Ezt ugye taktikusan be kell osztani. A játékosok egymástól is tudnak már kifogott halat "ellponi". pl: 3 azonos szimbólum esetén 1 halat, 4 azonos szimbólum esetén 2 halat, öt azonos szimbólum esetén (nagyon ritka esetben jön össze) 3 halat vehetünk el játékostársunktól (lehet egy vagy több személytől is), aki(k) fejüket fogva ehetik a kefét, hogy a nehezen megszerzett halaikat önként kell átadniuk a játékostársának. Ha valaki 3 azonosat dob a kékkel 2-t a pirossal elvehet egy fekete korongot a társától vagy a bankból, vagy áthelyez 1 halat valaktől a tóba, vagy egy társának adja esetleg megtarthatja azt. Ha minden hal elfogyott a tóból a játk véget ér. A legtöbb halat gyűjtött játékos nyer.

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 perc
 • Játékosok:  2 - 5
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  Davide Rigolone
 • Kiadók:  Piatnik
 • Elérhető nyelvek:  cseh, holland, angol, francia, német, magyar, olasz, lengyel, szlovák

Kiadások

 • First edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 16.6 cm x 16.6 cm x 6 cm
  • Súly: 0.3 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Espresso Fishing társasjátékhoz