Es geht um die Wurst
Videó beküldése

Es geht um die Wurst társasjáték

társasjáték,
Értékelem!

Az Es geht um die Wurst egy nagyszerű társasjáték, 2 - 7 játékos részére. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass, a kockadobás, a pontról pontra mozgás és a rács mozgás mechanizmusokra.

Angol:
The players start on the colored spaces. As long as they are on the square spaces, movement is determined by a black-white die. Movement is one space (black or white). If a pawn...

Az Es geht um die Wurst egy nagyszerű társasjáték, 2 - 7 játékos részére. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass, a kockadobás, a pontról pontra mozgás és a rács mozgás mechanizmusokra.

Angol leírás

The players start on the colored spaces. As long as they are on the square spaces, movement is determined by a black-white die.
Movement is one space (black or white). If a pawn gets on an occupied space, the first pawn is thrown out and has to begin anew.

On the circular spaces, movement is determined by a number die. If a pawn gets on an occupied space while moving forward, the first meeple is pawn out and has to begin anew. If a player rolls more than he needs to reach the sausage pot, he has to use the surplus points to move backwards. If he gets on an occupied space, he has to move further backwards, depending on his rolled number.

The first player to reach the sausage pot wins the game.

—user summary

Kategória: Verseny
Mechanizmus: Forgass és mozgass, Kockadobás, Pontról pontra mozgás, Rács mozgás

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Dobókockák

A társasjáték mechanizmusának központi eleme, de legalábbis fontos része, a kockákkal való dobás/gurítás

Es geht um die Wurst társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Kiadók:  (Unknown)
  • Elérhető nyelvek:  német

Kiadások

  • German edition
    • Nyelv: német
    • Méretek: 17 cm x 33 cm x 3 cm
    • Súly: 0.2 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Es geht um die Wurst társasjátékhoz