En la mente de Sherlock
Videó beküldése

En la mente de Sherlock társasjáték

társasjáték, 2021
Értékelem!

Az En la mente de Sherlock egy nagyszerű társasjáték, 1 - 24 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 5 - 10 óra is lehet. A társast, 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a solitaire és a deduction mechanizmusokra.

Angol:
Enter the mind of a retired Sherlock Holmes, recall and explore his past through the proposed puzzles and solve his last great mystery. In the mind of Sherlock is a narrative...

Az En la mente de Sherlock egy nagyszerű társasjáték, 1 - 24 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 5 - 10 óra is lehet. A társast, 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a solitaire és a deduction mechanizmusokra.

Angol leírás

Enter the mind of a retired Sherlock Holmes, recall and explore his past through the proposed puzzles and solve his last great mystery. In the mind of Sherlock is a narrative card game in which you must solve riddles while interacting with the system through your email.

In Sherlock's Mind,get into the shoes of three characters during the story: Sherlock, Moriarty and Watson. Each one will have their own mathematical and logical that you will have to solve in order to reach the end of the adventure. Some solutions will need the internet to solve.

In Sherlock's Mind is a narrative puzzle-solving game with a high level of difficulty (for some) with email and web-based components.

—description from the publisher (translated)

Entra dentro de la mente de un Sherlock Holmes ya retirado, rememora y explora su pasado a través de los acertijos propuestos y resuelve su último gran misterio.

En la mente de Sherlock es un juego de cartas narrativo en el que deberás resolver enigmas mientras interactúas con el sistema mediante tu correo electrónico.

—descripción del editor

Kategória: Kártyajáték, Rejtvény / Kirakós, Következtető, Gyilkosság / Rejtély
Mechanizmus: Kooperatív, Solitaire, Deduction

Kooperatív

Ebben a játékban az együttműködés a cél. Nem egymást, hanem magát a játékot kell legyőznötök!

Nagy csoport

Nyolc, vagy akár annál több személy esetén is játsztható!

Hosszú

Hosszú játékidő! Ha egy egész estés/napos kikapcsolódásra vágysz ez a neked való!

En la mente de Sherlock társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  5 - 10 óra
 • Játékosok:  1 - 24
 • Ajánlott életkor:  14+
 • Tervező:  José Carlos de Diego Guerrero
 • Illusztrátor:  Pablo Tomas
 • Kiadók:  Zacatrus
 • Elérhető nyelvek:  spanyol

Kiadások

 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 8.5 cm x 12.5 cm x 1 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) En la mente de Sherlock társasjátékhoz