Dwarf Mine
Videó beküldése

Dwarf Mine társasjáték

társasjáték, 2020
Értékelem!

A Dwarf Mine egy kiváló társasjáték, 1 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 60 perc. A társast, 13 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szerepjátszás, a ceruza-papír, a kockadobás és az akció/esemény mechanizmusokra.

Angol:
Dwarf Mine is a game about drawing and designing a mine, uncovering treasure, and surviving the dangers of the mountain. Dwarf Mine is a game played by drawing a mine on graph...

A Dwarf Mine egy kiváló társasjáték, 1 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 60 perc. A társast, 13 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szerepjátszás, a ceruza-papír, a kockadobás és az akció/esemény mechanizmusokra.

Angol leírás

Dwarf Mine is a game about drawing and designing a mine, uncovering treasure, and surviving the dangers of the mountain.

Dwarf Mine is a game played by drawing a mine on graph paper. On your turn, you will first draw (dig) rooms, hallways, and ladders for your mine! Rooms will benefit your mine, and hallways and ladders let you reach other areas of your mountain.

After drawing, you will make two dice rolls - a treasure roll, and a combat roll. These rolls determine what treasure you find, and what creatures you may encounter in the mountain - after all, mining is dangerous business!

Each mine made has a story, and every story has a beginning, middle, and sadly, an end. Your game ends when your population reaches 0. By the end of the game, you’ll have created rich and unique history for your mine – no two games are the same!

Players are getting VP during the game and trying to see how many VP they can get each time they play. Kind of like a high score.

-description from designer

Kategória: Fantasy, Kockajáték, Nyomtasd és Játszd
Mechanizmus: Szerepjátszás, Ceruza-Papír, Kockadobás, Akció/Esemény

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Szerepjáték

Ebben a játékban karaktereket kell megszemélyesítened! Ez lehet egy saját, vagy akár a játék által biztosított karakter is.

Fantasy

Mágia, kard, harc, lovagok, papok és minden, ami egy jó fantasy-hez tartozik!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 - 60 perc
 • Játékosok:  1
 • Ajánlott életkor:  13+
 • Tervező:  James Hron
 • Kiadók:  Paper Dice Games
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • Print and Play edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 21.6 cm x 27.9 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Dwarf Mine társasjátékhoz