Dust 1947: Battle for Zverograd
Videó beküldése

Dust 1947: Battle for Zverograd

Társasjáték, 2017
Értékelem!

A Dust 1947: Battle for Zverograd egy közepesen összetett társasjáték, 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít a szimuláció, a kockadobás, a rács mozgás, a négyszög-rács és a movement points mechanizmusokra.

Angol:
The year is 1947, and World War II is far from over! Thanks to the discovery of a crashed ship from outer space, Germany acquired access to advanced technology. New armament and...

A Dust 1947: Battle for Zverograd egy közepesen összetett társasjáték, 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít a szimuláció, a kockadobás, a rács mozgás, a négyszög-rács és a movement points mechanizmusokra.

Angol leírás

The year is 1947, and World War II is far from over! Thanks to the discovery of a crashed ship from outer space, Germany acquired access to advanced technology. New armament and VK-propelled walkers lumber on the battlefield. Discover a world in which soldiers use conventional rifles next to lasers and jet packs.

Dust 1947 is a hybrid of board and miniature games. Using high quality plastic figurines, players fight over a special mat divided into squares. Checking line of sight, movement, or weapon ranges is easy and intuitive thanks to light and clear rules. On the other hand the game offers a great tactical depth and wide range of possibilities when you create your fighting force.

Dust 1947: Battle for Zverograd is a two-player starter set for Dust 1947 that also serves as a standalone game.

Kategória: Sci-Fi, Háború, Miniatűrök, II. világháború
Mechanizmus: Szimuláció, Kockadobás, Rács mozgás, Négyszög-rács, Movement Points, Line of Sight

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Sci-fi

Ebben a társasjátékban megelevenednek a könyvekből, filmekből és számítógépes játékokból ismert tudományos fantasztikus történetek.

Háború

A társasjáték témájának fontos része a háború, a különböző csaták és harcok!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

A Dust 1947: Battle for Zverograd társasjáték és kiegészítői (1)

 • Dust 1947 társasjáték

  The story so far... The year is 1947. The war that started eight years ago with Germany invading Poland isn't over. The conflict has long since spread worldwide. Other than the...

Részletes adatok

Részletek

 • Komplexitás:  Közepesen összetett
 • Kiadók:  Dust Studio
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English first edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol