Dirty Mining
Videó beküldése

Dirty Mining társasjáték

társasjáték, 2020
Értékelem!

A Dirty Mining egy remek társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 60 perc. A társast, 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az áru spekuláció, a kockáztatás, a merj és nyerj és a vic-04 victory points as a resource mechanizmusokra.

Angol:
Story: It’s the end of the twentieth century and you are in a post-soviet country in Europe. The main way to make a living is mineral mining. The market situation is very bad in...

A Dirty Mining egy remek társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 60 perc. A társast, 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az áru spekuláció, a kockáztatás, a merj és nyerj és a vic-04 victory points as a resource mechanizmusokra.

Angol leírás

Story:
It’s the end of the twentieth century and you are in a post-soviet country in Europe. The main way to make a living is mineral mining. The market situation is very bad in the country troubled by corruption and high criminality. Market prices are barely enough to cover costs. The only way to make a decent living is to mine minerals supported by the government. The catch is that the government places subsidies just before the minerals are sold. This means you need to corrupt government officials to place subsidies in your favor.

Game basics:
The game is for up to five players. Each player represents a mine owner. The goal of the game is to make enough money to leave the country in three years by corrupting government officials, stealing, snitching or by exploiting miners.

Each year is divided into four quarters. One turn is one quarter. Each quarter is divided into three months (actions), which means one player gets three actions each turn.
In total, each player gets three actions each turn and four turns each year.

At the end of each year, the government gives subsidies and sets market prices.

The game ends at the end of the third year (the twelfth turn). Players sell their minerals as usually and then count their money. The player with the most money wins. If there is a tie, the player with higher ranking card wins.

-description from designer

Kategória: Közgazdaság, Harc, Humor, Gyár / Manufaktúra
Mechanizmus: Áru spekuláció, Kockáztatás, Merj és nyerj, VIC-04 Victory Points as a Resource

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 - 60 perc
 • Játékosok:  2 - 5
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Tervező:  Michal Stašek, Cesar Adrian Melendez
 • Illusztrátor:  Lukáš Fibrich
 • Kiadók:  (Self-Published)
 • Elérhető nyelvek:  cseh, angol

Kiadások

 • Czech/English edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 16.5 cm x 16.5 cm x 5 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Dirty Mining társasjátékhoz