Diplomaten-Spiel
Videó beküldése

Diplomaten-Spiel társasjáték

társasjáték, 1894
Értékelem!

A Diplomaten-Spiel egy remek társasjáték, 2 - 6 játékos részére. A játékmenet erősen épít a hatszög-rács, a pontról pontra mozgás és a stacking and balancing mechanizmusokra.

Angol:
For each number of players, there are starting positions given. The goal of the game is to block enemy pieces by jumping on top of them. Movement is to any empty neighboring...

A Diplomaten-Spiel egy remek társasjáték, 2 - 6 játékos részére. A játékmenet erősen épít a hatszög-rács, a pontról pontra mozgás és a stacking and balancing mechanizmusokra.

Angol leírás

For each number of players, there are starting positions given. The goal of the game is to block enemy pieces by jumping on top of them.

Movement is to any empty neighboring space which is connected to the starting space by a line. An enemy piece may be captured by jumping over it to an empty space behind it. The captured space is stacked under the attacking piece or stack. The piece on top moves the entire stack. When a stack is jumped over, only the piece on top is captured. Capturing may be perormed in a series of jumps.

To win the game one has to immobilize all enemy pieces by being on top all other pieces.

Kategória: Stratégia
Mechanizmus: Hatszög-rács, Pontról pontra mozgás, Stacking and Balancing

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Diplomaten-Spiel társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Kiadók:  Adolf Sala
 • Elérhető nyelvek:  német

Kiadások

 • Sala German edition
  • Kiadás éve: 1894
  • Nyelv: német
  • Méretek: 21 cm x 21 cm x 2.3 cm
  • Súly: 0.2 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Diplomaten-Spiel társasjátékhoz