Die Jagd nach dem Glück
Videó beküldése

Die Jagd nach dem Glück társasjáték

társasjáték,
Értékelem!

A Die Jagd nach dem Glück egy kiváló társasjáték, 2 - 4 játékos részére. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass, a kockadobás, a pontról pontra mozgás és a játékos kiiktatás mechanizmusokra.

Angol:
The players start at space 20 and move their big pawn clockwise around the game board. Movement is determined by a die. If a player gets on a space with an ownerless company, he...

A Die Jagd nach dem Glück egy kiváló társasjáték, 2 - 4 játékos részére. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass, a kockadobás, a pontról pontra mozgás és a játékos kiiktatás mechanizmusokra.

Angol leírás

The players start at space 20 and move their big pawn clockwise around the game board. Movement is determined by a die. If a player gets on a space with an ownerless company, he may buy this company and mark it with a small pawn of his own color on the red dot. If a player gets on a space with a company he owns, he may invest in this company one time and the small pawn is moved to the yellow dot. A player who gets on a space with a company owned by another player, he has to pay rent, double if the other player has already invested in this company. On some spaces (Steueramt, Lotterie etc.) the player wins or loses money.

If a player loses all his money, he is eliminated from the game. The last remaining player with any money wins the game.
The game was published in the 1930's.

—user summary

Kategória: Közgazdaság
Mechanizmus: Forgass és mozgass, Kockadobás, Pontról pontra mozgás, Játékos kiiktatás

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Dobókockák

A társasjáték mechanizmusának központi eleme, de legalábbis fontos része, a kockákkal való dobás/gurítás

Die Jagd nach dem Glück társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Kiadók:  (Unknown)
  • Elérhető nyelvek:  német

Kiadások

  • German edition
    • Nyelv: német
    • Méretek: 24.5 cm x 40 cm x 2.7 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Die Jagd nach dem Glück társasjátékhoz