Darkstar: Tactical Starship Combat in the 26th Century
Videó beküldése

Darkstar: Tactical Starship Combat in the 26th Century társasjáték

társasjáték, 2018
Értékelem!

A Darkstar: Tactical Starship Combat in the 26th Century egy kiváló társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 2 óra is lehet. A játékmenet erősen épít a hatszög-rács mechanizmusra.

Angol:
Darkstar is a tactical war game postulating naval combat in a “science faction” universe set five centuries into a troubled and uncertain future. Players take command of warships...

A Darkstar: Tactical Starship Combat in the 26th Century egy kiváló társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 2 óra is lehet. A játékmenet erősen épít a hatszög-rács mechanizmusra.

Angol leírás

Darkstar is a tactical war game postulating naval combat in a “science faction” universe set five centuries into a troubled and uncertain future. Players take command of warships serving in the new “black water” navies of reborn empires of old, struggling for control of shipping lanes, resources, and colonies. Ships maneuver and fire in fast-paced combat, with survival not only of the players’ fleets at stake, but perhaps their nation and all of humanity as well.

Kategória: Sci-Fi, Háború
Mechanizmus: Hatszög-rács

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Hosszú

Hosszú játékidő! Ha egy egész estés/napos kikapcsolódásra vágysz ez a neked való!

Sci-fi

Ebben a társasjátékban megelevenednek a könyvekből, filmekből és számítógépes játékokból ismert tudományos fantasztikus történetek.

Darkstar: Tactical Starship Combat in the 26th Century társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  2 óra
  • Játékosok:  2
  • Kiadók:  (Self-Published)
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • English edition
    • Kiadás éve: 2018
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Darkstar: Tactical Starship Combat in the 26th Century társasjátékhoz